MORAJU DA PRIZNAJU I PLATE ZA ONO ŠTO SU MI URADILI: Bivša dadilja slavnog para PRESAVILA TABAK, evo šta traži od njih!
Foto: Profimedia

IZNELA OZBILJNE OPTUŽBE

MORAJU DA PRIZNAJU I PLATE ZA ONO ŠTO SU MI URADILI: Bivša dadilja slavnog para PRESAVILA TABAK, evo šta traži od njih!

Pop kultura -

Bivša dadilja dece Olivije Vajld i Džejsona Sudejkisa, koja je ranije iznosila šokantne tvrdnje o bivšem paru, podnela je protiv njih tužbu.

Erika Džeraro tvrdi u tužbi da ju je Sudejkis otpustio nakon što je zatražila trodnevno odsustvo zbog stresa. Ističe da je pretrpela visok nivo stresa i napetosti nakon što se Vajld iselila iz doma u kom je živela sa Sudejkisom i njihovom decom. To je značilo da je njena uloga u životima dece eksponencijalno porasla, stoji u dokumentima.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Džeraro, koja je počela da radi za bivši par 2018, takođe tvrdi da su njen stres i teskoba postali gotovo nepodnošljivi kada su se rastali. Situacija se samo pogoršavala kada su vesti o razlazu dospele u medije. Kao rezultat toga, sve troje krenuli su na grupnu terapiju.

Džeraro tuži za krivičnu odštetu, advokatske troškove i troškove parnice.

S druge strane, bivši glumački par osudio ju je da iznosi lažne informacije o njima.

Profimedia, Olivija Vajld
foto: Profimedia

- Kao roditelji, neverovatno je uznemirujuće saznati da bi bivša dadilja naše dvoje male dece odlučila javno da iskaže takve lažne optužbe o nama. Njena sada 18-mesečna kampanja maltretiranja nas, ali i voljenih, bliskih prijatelja i kolega, dosegla je svoj nesrećni vrhunac. Nastavićemo da budemo fokusirani na odgajanje i zaštitu naše dece s iskrenom nadom da će ona sada odlučiti da ostavi našu porodicu na miru - stoji u izjavi.

Izvor blizak Sudejkisu i Vajld rekao je kako ona samo želi slavu i novac.

Bivša dadilja izjavila je da bi volela da se oprosti od dece koja su se osećala u potpunosti napušteno kada je njihova majka otišla.

- Rekao mi je da sam deo njegove izabrane porodice - dodala je misleći na Sudejkisa.

Džeraro, koja sada kaže da ne može da nađe novi posao jer su Sudejkis i Vajld odbili da daju preporuku, rekla je da je bila vrlo depresivna, te da odlazi na terapiju dva puta nedeljno.

- Nisu vredni poverenja jer su mi rekli koliko sam važna za porodicu, a onda su se ponašali kao da se to nije dogodilo. Samo bih volela da priznaju šta su učinili. To je sve što sam ikada želela od njih - zaključila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:28

MAJKE IMAJU POSEBNE ZAHTEVE OD DADILJA: Mogu da im čuvaju decu samo ako su vakcinisane i redovno rade OVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track