DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK KUPUJU VILU ZA 34,5 MILIONA DOLARA! Skoro 2 godine traže NOVI DOM: Kuća je ogromna i prelepa! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

NEVEROVATNO JE LEPA

DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK KUPUJU VILU ZA 34,5 MILIONA DOLARA! Skoro 2 godine traže NOVI DOM: Kuća je ogromna i prelepa! (FOTO)

Pop kultura -

Dženifer Lopez i Ben Aflek su konačno pronašli mesto za dom, posle skoro dve godine potrage za savršenom kućom, koja je počela pre nego što su se venčali.

Golupčići su navodno sklopili ugovor za vilu od 34,5 miliona dolara sa sedam spavaćih soba i 13 kupatila u Pacific Palisades-u, navodi TMZ.

Dženifer Lopez
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njihov potencijalni novi dom, koji se nalazi u prestižnom Rustik kanjonu, ima garažu za šest automobila, zasebnu kuću za goste, bazen i suncem ispunjenu trpezariju sa kaminom, kao i bar, đakuzi i kuhinju na otvorenom.

Pored vinskog podruma, tu je i kućna teretana, spa centar, apartman sa sopstvenim balkonom, dva kupatila i garderober.

Par je viđen kako obilazi vilu sa Benovom 14-godišnjom ćerkom Serafinom, majkom Kris i Dženiferinim blizancima Emom i Maksimilijanom, koji takođe imaju 14 godina.

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni supružnici izgledali su kao jedna velika srećna porodica sa decom, uprkos incidentu koji se dogodio između njih na dodeli Gremi nagrada i na premijeri novog filma latino dive.

Vest o pronalaženju kuće iz snova dolazi nakon opsežne pretrage, koja je uključivala posete desetinama kuća u otmenim četvrtima Los Anđelesa, od Beverli Hilsa pa sve do Hiden Hilsa.

(Kurir.rs/showbuzz)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track