HOLIVUD JE TAMO GDE JE SRCE: Ovakvog Breda i Anđelinu još NISTE VIDELI! Urnebesan prizor sa Makiša sve nasmejao (FOTO)
Foto: EPA/EFE/Chris Pizzello / POOL

Holivud je tamo gde je srce

HOLIVUD JE TAMO GDE JE SRCE: Ovakvog Breda i Anđelinu još NISTE VIDELI! Urnebesan prizor sa Makiša sve nasmejao (FOTO)

Pop kultura -

Bred Pit stigao je ponovo u Beograd. Fotografija slavnog glumca osvanula je na društvenim mrežama.

Bred je u Srbiju stigao u obliku kartona sa bivšom suprugom Anđelinom, i to na Makiš.

"Anđa sa Ade. Holivud je tamo gde je srce. Anđo, jesi kupila deci Breda. Jedan od omiljenih detalja na Makišu kod Ade mi je ova kartonska skulptura Anđe i Breda koja se konceptualno u potpunosti uklapa u koncept romskog naselja u pozadini, jednostavno bjutiful, stati pa slikati", piše na stranici dnevna doza Beograda.

Božidar Nikolić, Bred Pit, Brad Pitt
foto: Dragana Udovičić, shutterstock/, shutterstock/Tsuni-USA

Bred Pit je već jednom boravio u našem gradu, a i internacionalnu karijeru započeo je u ostvarenju Tamna strana sunca reditelja Božidara Bote Nikolića 1987. Glumca je reditelj izabrao među 400 kandidata na kastingu u američkoj kompaniji Metro Goldvin Majer. Nepokretnu majku Breda Pita u filmu je tumačila Milena Dravić, a Gorica Popović je bila njihova kućna pomoćnica. Niko od njih nije ni slutio da će on jednog dana postati najveća holivudska zvezda.

Miloš Timotijević
foto: Nemanja Nikolić

Za našu zemlju Pita vežu i prijateljstva sa mnogim glumcima, o čemu je nedavno za TV ekran govorio i Miloš Timotijević, koji je igrao u filmu njegove tadašnje supruge Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda".

- Sreli smo se na nekoj žurki povodom premijere u Njujorku. Sedeli smo i pričali, kada sam ga pitao da se slikamo. Ispostavilo se da nisam nešto ni najbolje ispao. Ali nema veze. Pričali smo o Boti i delfinu Joci. Veoma se rastužio kada sam mu rekao da ga je neko otrovao, a onda mi je ispričao da mu je Joca spasao život tada u Boki na snimanju filma. Dok je ronio, udario ga je u glavu, pa je brzo izronio, a onda je Bred shvatio da je pored njih prošla ajkula i da je delfin samo hteo da ga spase. Stekao sam utisak da je čovek na mestu, zato je i velika zvezda - ispričao je Timotijević.

Kurir.rs

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track