LJUBAV JAČA OD NJEGOVE PRELJUBE I ZAVISNOSTI: Glumica BLUDNOM mužu dala NOVU ŠANSU, iako ju je JAVNO OSRAMOTIO (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

NE ODUSTAJU OD BRAKA

LJUBAV JAČA OD NJEGOVE PRELJUBE I ZAVISNOSTI: Glumica BLUDNOM mužu dala NOVU ŠANSU, iako ju je JAVNO OSRAMOTIO (FOTO)

Pop kultura -

Tori Speling (49) dala je drugu šansu svom braku s glumcem Dinom Mekdermotom (56) nakon turbulentnog perioda kroz koji su prolazili neko vreme, a sve su bila glasnija šuškanja o njihovom razvodu.

Zvezda kultne serije "Beverli Hils, 90210" snimljena je na Dan zaljubljenih u romantičnom izlasku sa suprugom. Par je uživao u večeri u restoranu u kalifornijskom gradu Agora Hils.

Tori Speling, Din Mekdermot
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tori je blistala u crvenoj, svetlucavoj haljini s visokim šlicem koju je uskladila sa sandalama dok je Mekdermot nosio crne pantalone, košulju, kravatu i kožnu jaknu. Supružnici su uživali u večeri na terasi restorana, a pre odlaska su se grlili.

Nakon toga su se u autu ljubili i pokazali da su zaboravili bračne probleme s kojima su se borili.

Inače, Tori i Din su u braku od 2006. i imaju tri sina i dve ćerke. Krajem 2021. je izvor blizak paru rekao da su pred razvodom.

Tori Speling, Din Mekdermot
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Njihov brak je gotov i tako je već dugo vremena. Tori se sastala sa svojim advokatima i planira uskoro da podnese zahtev za razvod. Pokušava sve prvo da razradi s njima i uveri se da je finansijski u redu. Ovo je najbolje za njih i dugo se spremalo. Godinama pokušavaju da spasu svoj brak zbog dece, ali se ne slažu. Spavaju u različitim sobama mesecima i ne smatraju se venčanim već neko vreme. Tori je spremna za novi početak i pokušava da napravi strategiju za to", ispričao je za E! News.

Tori duže vreme nije nosila venčani prsten, a na njenim fotografijama na Instagramu je uvek izostajao suprug. To je podstaklo šuškanja o problemima u njihovom odnosu.

Din je 2013. bio uhvaćen u preljubničkom skandalu, što je naškodilo njegovom braku s Tori i nakon toga je potražio pomoć za svoju zavisnost od seksa. Glumac je 2014. u dokumentarnoj seriji "True Tori" rekao da je varao Speling, a ona se nakon toga požalila da su njihovu decu uznemirile informacije o tome na internetu. Glumica nije izgledala šokirano zbog preljube, već je rekla da ima razumevanja jer je njihova veza počela prevarom jer su oboje bili u braku kad su spavali zajedno.

Supružnici su morali da se nose i s finansijskim problemima, za šta je ona rekla da su sami krivi zbog loših odluka. Takođe, Tori se nekada borila sa zavisnošću od alkohola i drogi, te se u trećoj trudnoći zabila autom u školu i za to je krivila novinare.

Podsetimo, par se upoznao 2005. na setu filma "Mind Over Murder" dok su bili oboje u braku, ali ubrzo su pokleknuli pred međusobnom privlačnošću i prevarili svoje supružnike. "Bila je to ljubav na prvi pogled", rekao je svojevremeno Mekdermot.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track