RASTURAČICA BRAKOVA ČEKA DETE S ČOVEKOM KOGA JE OTELA DRUGARICI: Bila mu je LJUBAVNICA, a on nije jedini, zavela i MILJENIKA ŽENA
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

VENČALI SE U OKTOBRU

RASTURAČICA BRAKOVA ČEKA DETE S ČOVEKOM KOGA JE OTELA DRUGARICI: Bila mu je LJUBAVNICA, a on nije jedini, zavela i MILJENIKA ŽENA

Pop kultura -

Majte Peroni (39), koja se proslavila kao Maričui u popularnoj seriji "Napušteni anđeo", objavila je lepu vest da očekuje prvo dete.

Da je trudna, glumica je otkrila ekskluzivno za časopis Caras. Majte očekuje ćerku sa suprugom, televizijskim producentom Andresom Tovarom (39).

Supružnici su dali veliki intervju u kom su progovorili o prinovi i zajedno su odradili snimanje na kom je ona pokazala trudnički stomak. "Preplavljena sam osećanjima i sve je to uzbudljivo jer se svašta dogodilo", rekla je Peroni.

"Uvek sam hteo da imam ćerku", nadovezao se Andres.

Glumica je otkrila kako je saznala da je trudna.

"Planirali smo venčanje i mesec dana pre ceremonije, 8. septembra, bila sam u Barseloni i otišla na probu venčanice, a dan kasnije sam počela da se osećam drugačije. Shvatila sam da mi nije dobro i mislila sam da je to zbog umora, sati leta, toliko posla, jer nisam stajala, ali najmanje sam mislila da sam već trudna. Jedna od mojih najboljih prijateljica mi je rekla: 'Mai, mislim da si trudna', a ja sam rekla: 'Ne, bilo bi prerano', jer osim toga, dogodilo se toliko stvari da sam mislila da sam umorna i zato sam se osećala tako. Spavala sam ceo dan i kad sam se probudila, prijateljica mi je dala test za trudnoću", ispričala je Majte, koja je pre toga sa suprugom odlučila da žele da porade na proširenju porodice.

Otkrila je i da li želi da ima više dece.

"Naravno da imamo planove za osnivanje porodice, ali mi smo već jedna porodica, tako da ako stvari krenu kako treba i kasnije dođe još jedno dete, bićemo najsrećniji, a ako ne, mislim da ćemo uvek biti otvoreni za sve što je dostupno. Važno je živeti svoju sadašnjost, a kako bude sve išlo, videćemo koji završetak priče. Život će pokazati hoće li to biti jedno, dvoje, troje dece...", objasnila je Peroni.

Glumica nije štedela ni na komplimentima na račun svog supruga. "Andres je izuzetno zaštitnički raspoložen muškarac, pun je ljubavi i empatičan. Biće sjajan tata", istakla je.

Majte Peroni
foto: Profimedia

Inače, par se venčao 9. oktobra prošle godine, a meksički mediji su pisali sredinom 2021. da je Majte otela Andresa svojoj najboljoj prijateljici Klaudiji Martin i da je neko vreme bila njegova ljubavnica.

Nekoliko dana pre toga je iznenadila javnost okončanjem sedmogodišnje veze s muzičkim producentom Kokom Stambukom. Kada se saznalo za aferu, bilo je jasno zašto je pukla njihova ljubav. Naime, mesecima je varala dečka s prijateljičinim mužem Andresom.

Majte Peroni
foto: Profimedia

"Očito je pao na čari i koketiranje Majte. Počela je da ga zavodi, a sav umetnički svet zna njen 'modus operandi' i da voli da koketira s muškarcima. Najgore od svega je što joj je njegova supruga prijateljica. Ne znam kako je mogla to da joj uradi", rekao je izvor za meksičke medije

Podsetimo, pre toga se pisalo da je Peroni imala aferu s nekadašnjim miljenikom žena, Vilijamom Levijem. Zbližili su se u seriji "Napušteni anđeo", u kojoj su tumačili glavne uloge Maričui i Huana Migela, koji se zaljube. Sapunica je brzo postala popularna, a onda je počelo da se šuška da Majte i Vilijam imaju aferu. Peroni je tada bila u vezi s muzičkim producentom Guidom Larisom, a Levi u braku s Elizabet Gutjerez, kojom se oženio 2003. i dobili su dvoje dece.

Majte Peroni
foto: Profimedia

Bivši Vilijamov asistent je otkrio da je imao aferu s koleginicom i pomenuo je svoje bivše romanse, među kojima je ona s meksičkom glumicom Altair Harabo (36). "To je laž. Jako sam tužna što tako slobodno pričaju o tuđim životima kada nemaju pojma o njima", komentarisala je glasine Majte.

"Žao mi je, ali neću nastaviti da pričam o ovome jer svaki dan dobijam isto pitanje, poput pokvarene ploče. Samo želim da radim, da me ostave na miru i sklone ove glasine s leđa", rekao je Vilijam.

Vilijam Levi
foto: Xavier Collin/IPA / Splash / Profimedia

Pojavile su se i romantične fotografije Peroni i Levija, a oni su tvrdili da su to snimili za promociju sapunice. "Te fotografije nisu stvarne, nastale su u Akapulku kada smo snimali seriju", rekao je glumac koji je prolazio kroz bračne probleme.

Vilijam je 2021. godine bio usred velikog skandala, nakon što je procurilo u javnost da je suprugu, manekenku i glumicu Elizabet Gutjerez (43) prevario s više od 80 žena. Vilijam i Elizabet su u braku od 2003, a imaju i ćerku Kejli (12) i sina Kristofera (16).

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track