OTKRIVENO ZAŠTO SVEKRVA MRZI BIVŠU SNAJU: Snimak na kom je zgrabila Šakiru, ZGROZIO mnoge, a TAJNA o tome se krije GODINAMA!
Foto: Instagram/bizarrapand shakira

NEVEROVATNO

OTKRIVENO ZAŠTO SVEKRVA MRZI BIVŠU SNAJU: Snimak na kom je zgrabila Šakiru, ZGROZIO mnoge, a TAJNA o tome se krije GODINAMA!

Pop kultura -

Nakon što je Šakira snimila numeru u kojoj je isprozivala bivšeg partnera fudbalera Žerara Pikea, svet je opet počeo da bruji o njima.

Šakira
foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Žerar je javnosti predstavio novu devojku studentkinju Klaru Če Marti, za koju se pisalo da je završila na lečenju, kao i da je u drugom stanju. Pored fudbalera i njegove nove izabranice Šakira je u svojoj numeru potkačila i bivšu svekrvu i to stihovima:

- Ostavio si me sa svekrvom kao komšinicom, medijima pred vratima, dugovima državi.

Prvobitno je Monserat lajkovala pevačicinu pesmu, te su mnogi pomislili da je stala na njenu stranu, ali i osudili Šakiru kada je na terasu postavila lutku veštice koja pokazuje u pravcu vile njene bivše svekrve.

Međutim mnogi su promenili mišljenje kada je na mrežam isplivao snimak na kom se vidi Monserat kako hvata Šakiru za lice nasred ulice, od Pike samo nemo posmatra i ne reaguje. Ubrzo je otkriveno zašto je Monserat tako reagovala, a sada i zašto je fudbalerova majka mrzela snajku!

Šakira
foto: Printscreen

Kako se navodi, ona nikada nije želela da njen sin bude sa ženom poput Šakire, a baš je mrzela što "ona nije bila Katalonka". Pike je imao 22 godine kada je započeo romansu sa kolumbijskom pevačicom, koja je 10 godina starija od njega. To je tek smetalo njegovoj majci Monserat Bernabeu.

Ona je smatrala i da je Šakira sve vreme manipulisala fudbalerom, tvrdi izvor. Pikeova majka nikada nije prihvatila pop zvezdu, a na društvenim mrežama se folirala da su u dobrim odnosima i to samo zbog dobrobiti njenih unuka - Milana i Saše.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track