KOJA SLAVNA LIČNOST JE NOSILA NAJSKUPLJU VENČANICU NA SVETU? Dala preko 3.5 MILIONA DOLARA za posebnu haljinu i nije joj bilo žao!
Foto: Shutterstock/paralisart

prelepo je izgledala

KOJA SLAVNA LIČNOST JE NOSILA NAJSKUPLJU VENČANICU NA SVETU? Dala preko 3.5 MILIONA DOLARA za posebnu haljinu i nije joj bilo žao!

Pop kultura -

Neke zvezde za venčanje biraju vanvremenske kreacije kojih se neće stideti kad za nekoliko decenija budu gledale fotke, neke žele da kažu "da" uz fanfare i biraju što upadljivije (čak na granici kiča) haljine, a nekima je glavni kriterijum cena!

Ipak, da budemo iskreni, šta to venčanica od nekoliko miliona dolara može da ima i koliko da bude posebna da nadmaši neku koja košta višestruko manje, a takođe je potpisuje slavni brend?

Najskuplja venčanica (koliko je poznato) koštala je 3,5 miliona dolara, a znate li ko je nosio? Ako ste mislili da je reč o nekoj pripadnici kraljevske porodice, poput Kejt Midlton ili Megan Markl, ili pak najekstravagantnijoj rijaliti zvezdi Kim Kardašijan, prevarili ste se.

Nosila je najbolja sportistkinja svih vremena, teniserka Serena Vilijams! Ovu raskošnu haljinu je dizajnirala Sara Barton za modnu kuću Aleksandera Mekvina.

Serena Vilijams čije se bogatstvo procenjuje na 260 miliona dolara, nije žalila para kada se 2017. godine udala za osnivača društvene mreže reddit - Aleksisa Ohanijana. Pa tako je bez mnogo razmišljanja odvojila otprilike 1 odsto svog ukupnog bogatstva za venčanu haljinu.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:06

SERENA TRENIRA SA ĆERKICOM, A VENUS SE TOPI OD MILINE: Volim vas obe previše, ako bude još malo slađe NEĆU PREŽIVETI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track