ISPLIVALA PRVA FOTKA LEJDI GAGE SA SNIMANJA NOVOG FILMA! Pevačica će glumiti rame uz rame s Hoakinom Finiksom: Evo u kojoj ulozi!
Foto: AP/Jordan Strauss, AP/Niko Tavernise

NEVEROVATNO

ISPLIVALA PRVA FOTKA LEJDI GAGE SA SNIMANJA NOVOG FILMA! Pevačica će glumiti rame uz rame s Hoakinom Finiksom: Evo u kojoj ulozi!

Pop kultura -

Američka pevačica Lejdi Gaga glumiće u nastavku izuzetno uspešnog filma Džoker, Džoker: Folie a deux" i sada je podelila svoju prvu fotografiju sa seta filma.

Lejdi Gaga će igrati Harli Kvin, negativku i jedinu Džokerovu ljubav, a sada imamo priliku da vidimo kako će izgledati. Fotografiju je podelio i reditelj filma Tod Filips, a reakcije obožavalaca su uglavnom veoma pozitivne.

„Biće Oskara“, „Daj još Oskara Lejdi Gagi, ona to zaslužuje“, „Jedva čekam ovaj film“, „Otvaram Instagram, vidim ovo i skoro sam se ugušio“, „Nije ni izašao ipak i to je već film godine“, „Ne mogu ovo da podnesem“, neki su od komentara.

Podsetimo, nastavak Džokera bi, po svemu sudeći, trebalo da bude mjuzikl, iako se o zapletu filma ništa ne zna. Uz Hoakina Feniksa i Gagu, u sporednim ulogama bi trebalo da budu i Brendan Glison, Zazi Bic i Ketrin Kiner. Planirano je da film bude objavljen 4. oktobra 2024. godine.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

04:09

MAJA SE RAZUZDALA, ZAR JE NIJE SRAMOTA SAME SEBE! Pevačica o Takijevoj izjavi: Da je moje dete takvo MOJ ŽIVOT BI BIO PROMAŠEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track