KASANDRA POKAZALA KAKO ZAISTA IZGLEDA! Na pragu 50-e okačila sliku iz teretane i ŠOKIRALA SVE: Da li je moguće da tako blista?!
Foto: Printskrin / You Tube

TUGA

KASANDRA POKAZALA KAKO ZAISTA IZGLEDA! Na pragu 50-e okačila sliku iz teretane i ŠOKIRALA SVE: Da li je moguće da tako blista?!

Pop kultura -

Glumica Koraima Tores (49) proslavila se ulogom Kasandre u popularnoj seriji koja je tokom 90-ih godina očarala Srbiju.

Glumica na svom Instagram profilu prikazuje porodičan način života, ali neretko publiku obraduje i svojim fotografijima i selfijima iz teretane.

Kasandra
foto: Printscreen

Ovog puta Koraima je objavila video na kome pozira bez šminke, a mnogi su iznenađeni kako glumica na pragu šeste decenije izgleda mladoliko, a evidentno je da nije podlegla uticaju i podvrgla se estetskim korekcijama.

"I dalje si prelepa", "Svaka čast na izgledu", "Divna i prirodna, svaka čast", "Ništa se nisi promenila od uloge Kasandre", samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Kasandra
foto: Printscreen/youtube

Glumica je inače veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde ima 340 hiljada pratilaca, a uvek rado odogovara na poruke i komentare obožavalaca.

Na pragu šeste decenije, mora se priznati da Koraima izgleda savršeno. Njeni isklesani trbušnjaci su u prvom planu na svakoj slici koju okači nakon treninga.

(Kurir.rs/Alo)

Bonus video:

01:14

GLUMAC I GLUMICA U KVIZU NA KAKAV NISTE NAVIKLI! Pogledajte njihove odgovore, NA PRVOM JE VEĆ KRENULO ZNOJENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track