GOVORILI SU DA JE ZAPUŠTEN, A ONDA SE POJAVILA 24 GODINE MLAĐA: Poznati muzičar potpuno promenio lični opis zbog nje! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

GOVORILI SU DA JE ZAPUŠTEN, A ONDA SE POJAVILA 24 GODINE MLAĐA: Poznati muzičar potpuno promenio lični opis zbog nje! (FOTO)

Pop kultura -

Jedan od najuspešnijih di-džejeva današnjice, 55-godišnji Dejvid Geta i 31-godišnja Džesika Ledon nedavno su zajedno proveli sunčan dan na peščanoj plaži u Majamiju, što je izazvalo glasine da su svojoj vezi možda dali drugu šansu, ali da možda nikada nisu ni raskinuli.

Strani mediji su pisali da je posle sedam godina ljubavi došlo do sloma zbog prenatrpanih rasporeda, ali par to nikada nije potvrdio. Po svemu sudeći, čini se da njihova veza nikada nije ni dovedena u pitanje. Sada su šetali držeći se za ruke, a ljubav nisu krili ni dok su se grlili, ljubili i milovali na ležaljkama.

Dejvid Geta
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Džesika je bila na meti kritika kada je izlazila sa 24-godišnjim Francuzom jer su mnogi mislili da je ona uzrok raspada njegovog dve decenije dugog braka sa njegovom prvom suprugom Keti Lobe.

Geta je bio u braku sa Keti od 1992. godine sve dok nisu odlučili da se raziđu 2014, sporazumno, i zajedno podižu sina Elvisa i ćerku Endži. Sa Džesikom je započeo vezu 2015. godine, a 2017. joj je poklonio prsten obećanja kao simbol ljubavi i odanosti jer nikada više nije želeo da se oženi.

Mnogi su komentarisali da ga je upravo mlada Džesika od prosečnog muškarca pretvorila u pravog frajera jer je očigledno da DJ nikada nije izgledao tako dobro kao sada kada je sa njom. Sam je svoju promenu objasnio činjenicom da se zaljubio u mladu Džesiku, koja se pridržava zdravog načina života, vežbanja i odmaranja na plaži.

Dejvid Geta
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Probudim se, doručkujem, idem u teretanu, ručam i onda počinjem da radim. Posle nastupa odmah idem na spavanje i ne idem na žurke. Ne pokušavam da postanem 'velik', samo želim da postanem jači i da imam definisane mišiće - rekao je Geta za "Ask Men" 2017. godine.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:17

NAJZABAVNIJI MOMENTI SA NOVOGODIŠNJE EMISIJE PUSTI BRIGU! Zamišljanje želje, štenci i muzika za dušu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track