MLAD MESEC U RIBAMA OD 20. FEBRUARA! Ovo će uticati na sve znake ZODIJAKA: Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak!
Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

NEVEROVATNO

MLAD MESEC U RIBAMA OD 20. FEBRUARA! Ovo će uticati na sve znake ZODIJAKA: Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

Zanimljivosti -

Februar je počeo punim mesecom u Lavu i završava se mladim mesecom u Ribama. Ribe simbolizuju veoma kreativnu energiju, pa koristite ovaj mlad mesec da kreirate i vizualizujete šta biste želeli da privučete u svoj život.

Kao i svaki astrološki aspekt, tako će i ovaj uticati na sve znake Zodijaka. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

U poslednje vreme veoma ste opterećeni raznim stvarima. Sada je idealan trenutak da otputujete negde i opustite se i mentalno i fizički. Iskoristite mlad mesec da prepoznate "znakove pored puta".

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Vaš društveni život će postati veoma zanimljiv. Moguće je da će vam se svideti osoba iz društva, ali nemojte to odmah da pretvarate u ljubavnu vezu. Ovo je idealno vreme da se podsetite zašto zaslužujete sve ono što upravo imate.

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Razmišljate o promeni posla, a sada je idealan trenutak da "presečete" ako to istinski želite. Vreme je da odbacite stara uverenja i krenete napred.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Postajete veoma radoznali i budite otvorena za nova iskustva koja vam život nudi. Ovo je idealna prilika da se usredsredite na svoje duhovno zdravlje. Izađite iz svoje zone udobnosti i proširite svoje horizonte.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ovaj astrološki aspekt će vam pomoći da uklonite ograničenja koja ste sami nametnuli. Vreme je da budete realno prema sebi, a to često nije lako. Kada to budete uradili, znaćete gde je pravac u kom bi trebalo da idete.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Devicama se smeši nova emotivna veza o kojoj tako dugu maštaju. Ako ste u vezi, onda je savršen trenutak da unesete malo novine u odnos i "osvežite ga". Međutim, ako ste slobodni, ovaj Mesec vam donosi nekog novog.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

U ovom periodu ćete se vratiti rutinama koje ste nekada veoma voleli. Vreme je da radite na sebi, jer ćete samo tako vratiti emotivnu ravnotežu koju ste izgubili.

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Škorpije se u poslednje vreme ne osećaju dobro, pa je idealno da u ovom periodu započnete nešto novo kako biste se osećali bolje.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Strelčevi će imati veliku potrebu da preurede ili promene životni prostor u kom su trenutno. Imaćete želju da svaki trenutak provedete sa porodicom i voljenom osobom i bićete veoma nostalgični.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Jarčevi su poznati kao veliki radoholičari, pa je vreme da usporite i shvatite da od previše razmišljanja nema ništa. Ovaj tranzit će vam pomoći da promenite način razmišljanja oko situacije koja vas je frustrirala i daće vam priliku da joj pristupite iz nove, bolje perspektive.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

U toku ovog perioda ćete rešiti stvari koje su vam veoma bitne. Ali, to znači da ćete morati da se odreknete određenih stvari.

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

S obzirom na to da se Mesec nalazi u vašem znaku, to znači da ćete sazreti u svakom smislu te reči. Eksperimentišite, zabavljajte se, nemojte da se ograničavate, jer ćete samo tako napraviti velike promene u svom životu, piše "Popsugar".

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track