"NE ZAVRŠAVA SE ŽIVOT KAD SE UDAŠ, VERUJ MI!" Zvezda granda OŠTRO odbrusila Dačićevoj snajki zbog udaje VODITELJKA U ŠOKU (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

varnice u emisiji

"NE ZAVRŠAVA SE ŽIVOT KAD SE UDAŠ, VERUJ MI!" Zvezda granda OŠTRO odbrusila Dačićevoj snajki zbog udaje VODITELJKA U ŠOKU (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Zorja Pajić otpevala je u emisiji Pusti brigu na Kurir TV čuveni evergrin Tereze Kesovije: "Moja poslednja i prva ljuvavi." Zorja koju je javnost upoznala kao učesnicu popularnog muzičkog takmičenja "Zvezda granda" ponovo je oduševila sve u studiju svojim moćnim glasom, a i samim izborom ove stare pesme.

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

Ispostavilo se da taj izbor nije bio nimalo slučajan, jer je pevačica (26) u srećnom braku već 4 godine zvanično, a 9 nezvanično. Pesma je dakle posvećena njenom bračnom partneru.

- Rano sam se odlučila na taj korak, ali ja sam takoreći već 9 godina u braku. Sad će četvrta godina zvanično. Izvinjavam se, matematika mi nija jača strana. Udala sam se sa 22, tako da je moj suprug moja poslednja i prva ljubav - rekla je Zorja.

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

U emisiji je gostovala i pevačica Milica Jokić koja ima 21 godinu i u srećnoj je vezi Lukom Dačićem, sinom ministra spoljnih poslova u vladi Srbije Ivice Dačića. Voditeljka joj je postavila pitanje da li je i kod nje udaja na pomolu, na šta je ona odgovorila da trenutno želi da se posveti karijeri.

Zorja je odreagovala na ovaj odgovor koleginice tako što joj je oštrim tonom poručila:

- Ne završava se život kad se udaš veruj mi, sve je do tebe!

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

Voditeljka je bila zbunjena ovako naglom reakcijom Zorje, pa je u čudu pitala:

"Milice, šta ti je sada ona sada rekla?"

Zorja je požurila da objasni svoju intervenciju:

"Ona kaže hoće da pravi karijeru. Pa naravno, nećeš kad se udaš da sediš kod kuće i da kuvaš!" - insistirala je Zorja.

01:37

NE ZAVRŠAVA SE ŽIVOT KAD SE UDAŠ VERUJ MI! Zvezda granda OŠTRO odbrusila Dačićevoj snajci zbog udaje VODITELJKA U ŠOKU (VIDEO)

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track