IZVRŠILA JE SAMOUBISTVO, NIJE USPELA DA POBEDI MRAK: Mladog glumca svi su zavoleli u seriji "U Klinču", a prošao je kroz tragediju
Foto: Stefan Andrić

govorio je o prijateljici

IZVRŠILA JE SAMOUBISTVO, NIJE USPELA DA POBEDI MRAK: Mladog glumca svi su zavoleli u seriji "U Klinču", a prošao je kroz tragediju

Pop kultura -

Mladog glumca Đorđa Mišinu mnogi su prvi put videli i zavoleli u ulozi Filipa Antonijevića u seriji "U Klinču".

Đorđe je krenuo da se bavi glumom još u sredjoj školi, a brzo su krenuli i prvi uspesi. Ipak, uloga buntovnog i nesnađenog Filipa u seriji "U Klinču", mu je donela do sada najveću popularnost.

Đorđe je tim povodom gostovao u jednom domaćem potkastu, gde je govorio i o svom životu, ali i tragediji svoje dobre drugarice koja je izvršila samoubistvo.

- Imao sam iskustvo da drugarica sa kojom sam odrastao i išao u školu, je skočila sa Pančevačkog mosta. Pamtili smo je kao veselu, nasmejanu, srećnu, zabavnu osobu. Jedno jutro se budim i shvatam da Milice više nema. Gledaš nekoga ko je pozitivan, najbolji đak u školi, ima momka, a onda posle kada odmotaš film oko njeng života i shvataš da neko nije uspeo da pobedi neki mrak u kojem se našao. Žao mi je što se ljudi osećaju bespomoćno - istakao je glumac u potkastu "Tutor up".

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

02:18

Đorđe Mišina došao da podrži prijatelja i kolegu Vojaža iz serije U klinču

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track