POZNATI GLUMAC NAPAO DETE (11), HAPŠEN ZBOG DROGE I PORODIČNOG NASILJA: Upravo se bori za ŽIVOT, a karijeru mu obeležili SKANDALI!
Foto: Profimedia

ovo mnogi nisu znali

POZNATI GLUMAC NAPAO DETE (11), HAPŠEN ZBOG DROGE I PORODIČNOG NASILJA: Upravo se bori za ŽIVOT, a karijeru mu obeležili SKANDALI!

Pop kultura -

Glumac Tom Sajzmor (61) je u kritičnom zdravstvenom stanju i sada se bori za život u bolnici. Nedavno je stigla vest da je doživeo aneurizmu mozga i pao u nesvest, a od tada nema vesti o njegovom stanju.

Mnoge stvari o njegovom životu se znaju, a pažnju su uvek najviše privlačili skandali koji mu nisu bili strani. Uhapšen je zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, nasilja u porodici i posedovanja droge.

Tom Sajzmor
foto: Profimedia

Godine 2013. objavio je knjigu u kojoj je pričao o svojoj aferi sa Elizabet Harli. Glumicu je opisao kao zavodnicu, a zaljubio se u nju na snimanju filma 'Putnik 57' 1992. godine kada je bila devojka Hjua Granta.

Od 1996. do 1999. bio je u braku sa koleginicom Mejv Kvinlan (58). Nakon razvoda, ispunio je svoju ulogu oca i dobio je blizance Džegera i Džejdena sa Dženelom Mekintajr 2005. godine.

Iste godine kada je dobio sinove, procurila je njegov seks snimak sa nekoliko žena. Dve godine kasnije snimljena je serija 'Shooting Sizemore', koja govori o njegovoj borbi sa zavisnošću od heroina i metamfetamina. Takođe pominje njegove napore da negira optužbu za napad na svoju tadašnju devojku Hajdi Flajs.

Tom Sajzmor
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Osuđen je 2003. zbog nasilja i morao je da odsluži sedam meseci zatvora i četiri meseca na rehabilitaciji od droge jer je nekoliko puta pao na testovima tokom uslovne kazne.

U novembru 2017. godine izašla je vest da je izbačen sa seta filma „Rođen da ubije” jer je maltretirao 11-godišnje dete. On je sve negirao i vratio se snimanju nakon što je sud potvrdio da nije uradio ništa loše. Sajmor je tokom godina dva puta proglasio bankrot i njegova imovina se procenjuje na 500.000 dolara.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:14

GLUMAC I GLUMICA U KVIZU NA KAKAV NISTE NAVIKLI! Pogledajte njihove odgovore, NA PRVOM JE VEĆ KRENULO ZNOJENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track