KAMILA JE OVIM NADIMKOM PONIŽAVALA MEGAN MARKL: Ovo su UVREDLJIVE REČI kojim ih je nazivala, a ovako ju je Čarls tretirao
Foto: Toby Melville-Reuters/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia, LFI/Avalon.red / Avalon / Profimedia

INTRIGE S DVORA

KAMILA JE OVIM NADIMKOM PONIŽAVALA MEGAN MARKL: Ovo su UVREDLJIVE REČI kojim ih je nazivala, a ovako ju je Čarls tretirao

Pop kultura -

Kamila Parker Bouls je uvek bila sumnjičava prema Megan Markl, a za nju je imala maliciozan nadimak.

Nakon brojnih skandala Harija i Megan mnogi su stali na stranu kraljevske porodice, a iznenadio je podatak da je anketa sprovedena, nakon objave Harijevih memoara pod nazivom 'Spare', otkrila da je zaista neočekivana osoba postala najpopularniji član kraljevske porodice - Kamila Parker.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Maćehu Hari nije štedeo ni u svojim intervjuima koji su bili puni kritike na njen račun, a ni u svojim memoarima pa joj je to verojatno donelo ekstra bodove, no ni ona nije baš tako nevina u celoj toj priči kako bi se voljela predstaviti.

Britanski "The Mirror" piše da je Kamila imala okrutan nadimak za Harijevu suprugu, Megan Markle. Kraljevski biograf Tom Bover tvrdi da je Kamila, nakon što su Hari i Megan odustali od kraljevskih dužnosti i preselili se u Ameriku, Megan počela da naziva 'ona namiguša'.

Bover navodi da je Kamila obično imala 'čvrsto zatvorena usta' kad se govorilo o Megan, no da se s vremena na vreme nije ustručavala da je naziva tim zločestim nadimkom kad bi bila frustrirana Harijevim i Meganinim javnim kritikama kraljevske porodice.

Kamila je navodno prema Megan bila 'sumnjičava' kad su ona i Hari započeli vezu, a imala je i sumnje oko toga koliko je Megan posvećena kraljevskim dužnostima.

- Od samog početka Kamila je bila sumnjičava prema avanturistkinji iz Los Anđelesa. Bilo joj je teško da poveruje da bi Megan žrtvovala svoju karijeru i nezavisnost samo da bi u tišini služila kao timski igrač, posvećen monarhiji - tvrdi Bover.

Kamila Parker
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Navodno to nije jedini nadimak koji je kraljevska porodica imala za Megan. The Mirror piše da su od izvora bliskih palati saznali i da je kralj Čarls imao nadimak za nju.

Zvao ju je Volfram jer je to jako krut metal, a on je za Megan navodno mislio da je 'kruta i nesavitljiva'.

- Kralj Čarls se divi Megan zbog njene snage i čvrstoće koju daje Hariju kojem je takva figura u životu potrebna jer on sam ponekad zna biti mekan - ispričao je ranije izvor iz palače.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track