NAJVRELIJA HRVATICA U TANGAMA I PROVIDNOJ HALJINI PRED PRINCA VILIJAMA: Sve zapanjila na dodeli nagrada, nikad smelije izdanje
Foto: David Klein / Zuma Press / Profimedia

HRABRO

NAJVRELIJA HRVATICA U TANGAMA I PROVIDNOJ HALJINI PRED PRINCA VILIJAMA: Sve zapanjila na dodeli nagrada, nikad smelije izdanje

Pop kultura -

Popularna Hrvatica Ivana Knol ponovo je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom iz Londona, tačnije, s proslave nakon BAFTA dodele, britanske dodele televizijskih i filmskih nagrada. Knol je zablistala u smeloj haljini uz neizostavno isticanje atributa, pa prisutni nisu znali gde pre da pogledaju.

Ivana Knol
foto: Printscreen Instagram

Vrela Hrvatica je obukla potpuno prozirnu haljinu s dubokim dekolteom, još dubljim šlicem, ali i tanga donji veš, koji sasvim otkrio njenu pozadinu.

Ivana Knol
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Velika je čast biti deo aftera BAFTA-e. Hvala što ste me primili", napisala je najpoznatija hrvatska navijačica, koja se proslavila bodreći hrvatsku reprezentaciju na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Ivana Knol
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnogi se pitaju kako je došlo do poziva 28-godišnjoj lepotici da bude deo dodele ovih prestižnih nagrada. Naime, Ivana Knol je na svojim Instagram storijima podelila kako je poziv za zabavu lično primila od uglednog modnog časopisa, Vogue-a, koji je i organizovao spomenuti after parti prestižnih nagrada.

Inače, princ Vilijam je od 2010. godine predsednik BAFTE, a ove godine se na događaju pojavio sa svojom suprugom, Kejt Midlton.

Ivana Knol
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, ova atraktivna Hrvatica proslavila se tokom Svetskog prvenstva u Kataru i poharala društvene mreže. Danas ima 3,5 miliina pratilaca na Instagramu, a gostovala je u mnogim poznatim podkastima i emisijama i družila se s velikim imenima poput Drejka, Leonarda Dikaprija i Džejmija Foksa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

NAKON ISPADANJA SA EVROVIZIJE, HRVATICA ZAPEVALA SRPSKU PESMU! Albina oduševila Srbiju, OVAKO je pružila podršku URAGANKAMA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track