POZNATOM VODITELJU UNAKAŽENO LICE, SREĆAN JE ŠTO JE PREŽIVEO: Doživeo NEZGODU dok je vozio BICIKL, ovo su detalji (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

DOBRO JE PROŠAO

POZNATOM VODITELJU UNAKAŽENO LICE, SREĆAN JE ŠTO JE PREŽIVEO: Doživeo NEZGODU dok je vozio BICIKL, ovo su detalji (FOTO)

Pop kultura -

Bivši voditelj BBC-jeve emisije "Breakfast", a sada uzdanica konkurentskog Channel 5, na koji je prešao u aprilu prošle godine, Den Voker, pretrpeo je teške povrede dok je vozio bicikl.

S obzirom na to kako mu lice izgleda, ne čudi što je nakon "susreta" s automobilom izjavio kako mu je drago što je ostao živ. Vest o svojoj saobraćajnoj nezgodi iz koje je izašao krvav, 45-godišnji voditelj podelio je na svom Tviter profilu, i to takoreći odmah.

"Imao sam pravu nesreću jutros. Drago mi je što sam živ nakon što je automobil udario u moj bicikl. Lice je u haosu, ali mislim da ništa nije slomljeno. Hvala Šaunu i Džejmiju što su me sredili i simpatičnom policajcu koji je bio na mestu događaja. Ovo je moj smešak(!). Zahvalan sam što imamo NHS", napisao je Voker.

Kako navodi BBC, nejasno je gde se sudar dogodio, ali fotografije su snimljene u vozilu Yorkshire Ambulance Service (YAS). Incident se dogodio u vreme štrajka tamošnje hitne pomoći. Gotovo 1.400 radnika YAS-a, koji su članovi sindikata GMB, započelo je u nedelju poslepodne štrajk, a služba je rekla kako će zbog toga imati manje ambulantnih vozila na raspolaganju za pomoć pacijentima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:38

ŠTA JE, NE PREPOZNAJEŠ MI GLAS? Radio voditelj otkrio kako je došao do ekskluzivnog intervjua sa čuvenim ĐOLETOM BALAŠEVIĆEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track