SLAVNA MANEKENKA IMALA TEŽAK POROK I USPELA DA GA SE OTARASI: 3 puta je pokušavala da prekine, išla je na hipnozu, OVO JE SPASILO
Foto: Profimedia

istrajala je u nameri

SLAVNA MANEKENKA IMALA TEŽAK POROK I USPELA DA GA SE OTARASI: 3 puta je pokušavala da prekine, išla je na hipnozu, OVO JE SPASILO

Pop kultura -

Nije čudno i neobično da su poznate ličnosti sklone porocima, kao što su alkohol ili cigarete. Mnogi su se dugo borili da se otarase ružne navike pušenja, a među njima je i Naomi Kembel, koja je pre dve godine podelila svoj najbolji savet za prestanak pušenja.

Manekenka je bila poznata po tome što smo je sve vreme viđali sa cigaretom, koju nije isšpuštala iz ruke, a sada je pronašla najefikasniji način da se odreknetog poroka.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

Poznata manekenka je ostavila cigarete 2021. godine i to kao novogodišnju odluku. Naomi je tada rekla da je odlučna da se ne vrati na svoju staru naviku i objasnila je kako se trudi da održi svoje obećanje.

Ona je za magazin "The Sun" govorila o sovjoj borbi za čista pluća.

- Prestala sam u novogodišnjoj noći. Svakog dan posle podne plivam u okeanu sat ili dva ili samo sedim u vodi. To mi pomaže da pročistim pluća - govorila je.

Vladislav Doronin, Naomi Kembel
foto: Profimedia

Naomi se godinama borila da prestane da puši, a neuspešne pokušaje da prestane da puši imala je 2014, 2017. i 2020. godine. Ovaj top model je kako se navodi probala razne alternativne metode kako bi prestala. Mediji navode da je u prošlosti probala hipnozu i nikotinske flastere kako bi pokušala da odbaci ovu lošu naviku, prenosi mirror.rs.

Naomi danas ima 52 godine, a svojom lepotom pleni i danas, te povremeno i dalje radi kao model. Slavna manekenka i model devedesetih u 50. godini postala je mama, vest je obradovala je fanove "crne pantere".

Naomi Kembel
foto: David Parry / PA Images / Profimedia

Jedna od pet zvezdanih kraljica modnih pista nikada nije govorila o majčinstvu, s obzirom na to da ne zna ko joj je otac i da joj detinjstvo nije bilo najsrećnije. Naomi živi u njujorškom kompleksu Tribeka sa dečkom čiji je identitet i dalje nepoznat, a vreme karantina iskoristila je da postane majka.

Na svom Instagram profilu objavila je nakon porođaja dirljivu sliku kako u svojoj ruci boje čokolade drži dve ružičaste nožice svoje devojčice. "Divno malo čudo izabralo me je da joj budem mama... Ne postoji veća ljubav", potpisala je ispod slike.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:06

DETALJI KOJE NISTE ZNALI O BAJDENOVOM ŽIVOTU: Bio je loš učenik, ali odličan fudbaler i plagijator (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track