FRAPIRAJU SE KAD ČUJU DA IMA 73 GODINE JER IZGLEDA MLADO: Pojavila se na crvenom tepihu i pokazala svoje PRAVO lice, svi u ŠOKU
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

neverovatno

FRAPIRAJU SE KAD ČUJU DA IMA 73 GODINE JER IZGLEDA MLADO: Pojavila se na crvenom tepihu i pokazala svoje PRAVO lice, svi u ŠOKU

Žena -

Vera Vang pojavila se na dodeli nagrada BAFTA u Londonu, a njeno pojavljivanje na crvenom tepihu nikako nije moglo da prođe nezapaženo.

Proslavljena modna dizajnerka Vera Vang bila je jedna od zvanica ovogodišnje dodele nagrade BAFTA u Londonu gde je na crvenom tepihu pozirala fotografima koji su je tamo dočekali.

Vera Vang
foto: Steve Bealing/Landmark Media / Newscom / Profimedia

73-godišnja Vera, koja je inače poznata po svojim kultnim venčanicama, pokazala je svoje goli stomak u minijaturnom topu i beloj haljini na preklop, ali ono što je svima najviše privuklo pažnju je njen izgled.

Vera Vang
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naime, malo ko bi pomislio da je slavna dizajnerka u osmoj deceniji, pogotovo ako je suditi prema fotografijama koje sama objavljuje na društvenim mrežama, zbog kojih se svi dive njenoj mladolikosti.

No, najnovije fotografije snimljene izbliza pokazuju kako stvarno izgleda, a mnogi smatraju kako se podvrgnula i nekim estetskim zahvatima iako je ona sama to u nekoliko navrata opovrgnula.

Vera Vang
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Neke od tajni njenog mladolikog izgleda koje je podelila su umirujuće kupke s bebi uljem, kreme za lice sa zaštitnim faktorom, redovno vežbanje, zdrava ishrana i izbegavanje takozvanog džank fuda odnosno brze hrane, a tvrdi i da je rad održava mladom.

Vera je sa samo 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistkinja časopisa Vog dotada, a na toj poziciji ostala je punih 16 godina, nakon čega je otišla na mesto glavne dizajnerke modne kuće Ralf Loren.

Prvu radnju brenda sa svojim imenom otvorila je 1990. godine na čuvenoj aveniji Medison na Menhetnu, a svojim luksuznim venčanicama uvela je revoluciju u modnu industriju.

Danas pod svojim brendom proizvodi i odeću za svaki dan, obuću, modne dodatke, pa čak i posuđe, a izdala je i knjigu "Vera Wang on Weddings".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track