PRINCEZA POKUŠALA DA PEČE PALAČINKE, A BOLJE DA NIJE: Kejt Midlton se JAVNO IZBLAMIRALA, a tek kad je zamahnula tiganjem - FIJASKO
Foto: Hannah McKay-Reuters/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PRIZNALA DA JOJ BAŠ I NE IDE

PRINCEZA POKUŠALA DA PEČE PALAČINKE, A BOLJE DA NIJE: Kejt Midlton se JAVNO IZBLAMIRALA, a tek kad je zamahnula tiganjem - FIJASKO

Pop kultura -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, posetila je u utorak starački dom u sklopu proslave dana pre Čiste srede, koji se u Britaniji naziva Dan palačinki. Kejt je tom prilikom za penzionere pokušala da napravi palačinke, ali se baš i nije proslavila.

Kejt Midlton
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Midlton je s kuhinjskim osobljem doma za starije osobe pekla palačinke i pritom se vrlo dobro zabavljala i zasmejavala sve prisutne. Međutim, palačinke su joj se zalepile za dno tiganja, a na kraju nije baš najveštije izvela ni okretanje palačinke u vazduhu.

Kejt Midlton
foto: Hannah McKay-Reuters/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Otkrila je kako i kod kuće u kraljevskoj porodici imaju tradiciju pečenja palačinki na ovaj dan i da će tu tradiciju nastaviti iste večeri, sa sinovima Džordžom i Luisom, ćerkom Šarlot i suprugom, princem Vilijamom.

Kejt Midlton, princ Vilijam, britanska kraljevska porodica
foto: Profimedia

"Ili mi se palačinke zaglave na podu ili na plafonu, ali deca su jako dobra i večeras ćemo s decom napraviti palačinke", rekla je Kejt i priznala da joj baš ne ide pečenje palačinki.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track