JUTJUBER KUPIO FERARI OD 400.000 $ SAMO DA BI GA UNIŠTIO: Iživljavao se nad automobilom i pravio HAOS, a razlog je BIZARAN (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

ČEKA SE REAKCIJA KOMPANIJE

JUTJUBER KUPIO FERARI OD 400.000 $ SAMO DA BI GA UNIŠTIO: Iživljavao se nad automobilom i pravio HAOS, a razlog je BIZARAN (VIDEO)

Auto -

Jedan strani jutjuber je kupio automobil "Ferari" samo kako bi ga uništio, a usput i testirao ovu kompaniju, s obzirom na to da su oni poznati po tome što su veoma zaštitinički nastrojeni prema svojim automobilima, čak i nakon što se uruče novim vlasnicima.

Ovaj mladić je rešio da ozbiljno testira kompaniju "Ferari", s obzirom na to da se takoreći iživljavao nad automobilom modela "F8 tributo". Vozio ga je kao reli automobil posred makadama, a to je samo jedna stvar u nizu.

Ferari
foto: Printscreen YouTube

Kako sam naziv snimka kaže "Kupio sam Ferari za 400.000 dolara samo da bih ga uništio", jutjuber je baš rešio da prkosi, te se prema automobilu ponašao izuzetno bahato i surovo.

Vozio ga je po travi, proplancima, šljunku, makadamu, a uspeo je njime da se popne i uz blatnjavo brdo. U jednom trenutku je tokom vožnje udario i u ogradu privatnog poseda, a dok je prolazio među drvećem, jedna grana je završila na otvoru haube.

Ali tu nije bio kraj. Na samom kraju vožnje kolima je stao pored čoveka koji je koristio brusilicu, pa su iskre letele ka automobilu.

Ferari
foto: Printscreen YouTube

Model koji je jutjuber uništavao proizveden je 2020. godine, a prethodni vlasnik je njime prešao manje od 5.000 kilometara.

Jutjuber ga je platio 400.000 dolara, a automobil sadrži i brojne opcije, među kojima su Vossen felne i izuzetno bučan izduvni sistem.

Jutjuber je na kraju svoje "avanture" grubo "oprao" automobil aparatom za pranje pod visokim pritiskom, a dok ga je parkirao u zatvoreni objekat, udario je u merdevine. "Završni test" je bio bacanje meredevina različite veličine na vazdušni balon kojim je "zaštitio" automobil, a on i njegovi "saradnici" su takođe bacali različit alat i predmete prema automobilu.

Da li će i kako reagovati iz "Ferarija" nakon što vide ovo iživljavanje nad automobilom, ostaje da vidimo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:19

TAMARA ĐURIĆ BAHATA! Starleta nepropisno parkirala CRVENI FERARI, pa sve to snimala i objavila na Instagram!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track