MAJKA DESETORO DECE I NJENA ĆERKA (21) PRAVE LIZALICE OD MAJČINOG MLEKA: Zajedno doje svoje bebe, a evo šta im je CILJ! (FOTO)
Foto: Instagram/tainalicciardotoivola

NEOBIČNO

MAJKA DESETORO DECE I NJENA ĆERKA (21) PRAVE LIZALICE OD MAJČINOG MLEKA: Zajedno doje svoje bebe, a evo šta im je CILJ! (FOTO)

Žena -

Majka desetoro dece kaže da je bila presrećna kada joj je najstarija ćerka zatrudnela u 21. godini i tvrdi da sada zajedno piju njihovo majčino mleko.

Taina Liciardo Toivola (45) ima tri ćerke i sedmoricu sinova sa suprugom Polom, prensi "The Sun“.

Ova mama kaže da je u poslednjih 25 godina rodila desetoro dece koji se zovu: Leonardo, Kleopatra, Jerusalim, Rome, Dartanjan, Šekspir, Nefertiti, Kralj Džejms, Afrodita i Omega.

Kleopatra (23) je u aprilu prošle godine rodila devojčicu po imenu Sakagve, čime je dodatno proširila njihovu veliku porodicu.

Pet godina ranije Taina je rodila svoje deseto dete, sina Omegu kojeg još uvek doji.

To znači da majka i ćerka doje svoje mališane u isto vreme.

Ćerka Kleopatra se razišla od partnera, pa sa svojom ćerkom živi u roditeljskom domu sa braćom i sestrama.

Majka i ćerka su na svom "Jutjub" kanalu delile savete o dojenju i otkrile da jedu lizalice napravljene od majčinog mleka.

Taina kaže da su lizalice ili sladoledi od majčinog mleka proizvod njenog 25-godišnjeg dojenja, a svoju aktivnost na društvenim mrežama koristi da bi podigla svest o dojenju u današnjem svetu.

(Kurir.rs/ Ona)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track