IZGOVORILA OVE POTRESNE REČI NA SAMRTI: Ćerka Olivije Njutn Džon otkrila šta joj je majka poslednje rekla i kako se šalila
Foto: Profimedia

emotivno

IZGOVORILA OVE POTRESNE REČI NA SAMRTI: Ćerka Olivije Njutn Džon otkrila šta joj je majka poslednje rekla i kako se šalila

Pop kultura -

Ćerka i suprug Olivije Njutn Džon otkrili koje su bile njene poslednje reči u emotivnom intervjuu.

Legendarna pevačica i glumica Olivija Njutn Džon je preminula u avgustu prošle godine nakon duge borbe s rakom dojke, a ćerka Kloi je u emotivnom intervjuu sada otkrila poslednje dirljive reči koje joj je majka uputila pre smrti.

''Poslednje reči koje mi je mogla reći bile su 'Sunce moje''', rekla je Kloi.

Njena porodica teško se nosi s gubitkom, a opisali su i kako su izgledali poslednji trenuci pre njene smrti.

''I neposredno pre nego što je izgubila sposobnost govora, zbijala je šale.''

Kloi je Olivijina ćerka koju je glumica dobila s prvim suprugom Metom Latancijem, sa kojim je bila u braku između 1984. i 1995. godine. 37-godišnjakinja je za Today rekla da je volela svoju mamu više od svega.

''Ona je moja mama. Ona meni nije Olivija Njutn Džon, ali jako mi je drago što je bila Olivija Njutn Džon za toliko ljudi'', rekla je Kloi.

Džon Isterling, koji se oženio Olivijom 2008., rekao je da je prisutnost svoje pokojne supruge najviše osetio kasno uveče i rano ujutro. Takođe je ispričao kako još uvek razgovara s njom naglas šest meseci nakon njene smrti.

''Samo se šetam po kući ili bacam lopticu za pse i samo joj pričam. Imala je snagu volje, čak i u najtežim trenucima, da doista unese svetlo i ljubav'', rekao je 70-godišnjak, koji je na trenutke postao vidno emotivan.

Olivia je preminula u 74. godini na svom ranču u Južnoj Kaliforniji, okružena porodicom i prijateljima, a tužnu je vest potvrdio njen suprug.

"Olivija Njutn Džon (73) preminula je jutros mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena porodicom i prijateljima. Molimo sve da poštuju privatnost porodice tokom ovih vrlo teških vremena. Olivija je bila simbol trijumfa i nade više od 30 godina deleći svoje putovanje borbe s rakom dojke. Njeno nadahnuće u isceljivanju i pionirsko iskustvo s biljnom medicinom nastavlja se s Fondacijom Olivije Njuton Džon, posvećenom istraživanju biljnih lekova i raka" poručio je Džon na svom profilu na Fejsbuku.

Iako je gotovo 30 godina vodila tešku bitku, to se na njoj nije videlo i bila je nasmejana u svim prilikama, a kursevi plesa, na koje redovno odlazila sa ćerkom, pomogli su joj da ostane u odličnoj formi.

Olivija Njutn Džon
foto: Printscreen/youtube

Svoju veliku popularnost stekla je u filmu ''Briljantin'', a poznata je i po svom svevremenskom hitu "Physical" iz 1981., koji je tri decenije kasnije časopis Billbord proglasio najseksi pesmom svih vremena, koju je pratio i jednako seksi spot.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

02:18

BEZ TOGA NE BIH MOGLA DA FUNKCIONIŠEM! Glumica otkrila tajnu za USPEŠNU I LAGODNU vezu: Potom komentarisala svoju vitku liniju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track