SVE UDARCE SU MOGLI DA PODNESU, ALI PREKO OVOG PONIŽENJA NE PRELAZE: Hari i Megan rešili da PRESAVIJU TABAK, spremaju tužbu
Foto: Profimedia, Shutterstock

OVO IM JE PREVIŠE

SVE UDARCE SU MOGLI DA PODNESU, ALI PREKO OVOG PONIŽENJA NE PRELAZE: Hari i Megan rešili da PRESAVIJU TABAK, spremaju tužbu

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari su, čini se, neprestano u svađi s nekim. Usred drame s kraljevskom porodicom kojoj se još nisu udostojili potvrditi da li dolaze na krunisanje kralja Čarlsa i kojoj, nakon svega što su im priuštili, još postavljaju uslove, sad su navodno odlučili da zarate i s autorima popularne crtane serije "South Park".

Sve je počelo kad je emitovana epizoda serije u kojoj se ismevaju njih dvoje. Naime, u drugoj epizodi 26. sezone serije, koja nosi naziv "World Private Tour" glavne zvezde su princ i njegova supruga koji pokušavaju da pronađu privatnost i intimu u malom planinskom gradiću.

Epizoda se ruga neprestanim kukanjima Harija i Megan, te iznošenjem prljavog veša kraljevske porodice dok istovremeno ne prestaju da zahtevaju svoje pravo na privatnost.

Iako nisu nigde direktno spomenuta njihova imena, lik supruge princa je opisan kao "devojka iz komšiluka, glumica, influenserka i žrtva", a lik princa promoviše svoju knjigu pod nazivom "Waaagh", što je očigledna sprdnja na nedavno objavljene memoare princa Harija.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Prema pisanju stranih medija, Megan je uznemirena i preplavljena zbog epizode i, kako je naveo izvor blizak paru, iznervirana "South Parkom" i odbija da pogleda epizodu.

Par se navodno već čuo sa svojim advokatskim timom i mogli bi da tuže autore.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

"Njihov pravni tim već gleda epizodu kako bi proverili šta je pogrešno i šta bi moglo da se pretvori u nešto mračnije. To je obično njihov način delovanja, radije nego da se samo nasmeju, uživaju u trenutku i pokažu svetu da su shvatili šalu", komentarisao je reporter Neil Šon, koji prati kraljevsku porodicu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track