DVOJE DECE GRATIS: Podsećamo vas na tri sjajna hotela u Hurgadi, koji spadaju u ovu kategoriju
Foto: Promo

DVOJE DECE GRATIS: Podsećamo vas na tri sjajna hotela u Hurgadi, koji spadaju u ovu kategoriju

Žena -

Hurgada je svakako omiljeno letovalište porodica sa decom, zbog širokih, peščanih plaža, toplog mora tokom većeg dela godine, ali i sadržaja namenjenih najmlađima i zabavnih izleta na destinaciji.

1A Travel
foto: Promo

Nema onih roditelja koji se neće obradovati kada nađu idealan hotel, sa lepom plažom i dobrom uslugom, u kojem deca ne plaćaju smeštaj. „Dvoje dece gratis“ je vremenom postala hotelska kategorija za sebe, a danas predlažemo tri takva hotela, kako bi se vaša pretraga ubrzala.

1A Travel
foto: Promo

Sindbad Club & Aqua Park 4* nalazi se u Memši, novom turističkom centru Hurgade, na samo 5 km od aerodroma. Peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, duga 450 m i sa dva bara, nalazi se na par stotina metara udaljenosti od hotela. Usluga u hotelu je All Inclusive, a gostima su u ponudi i nekoliko a la carte restorana, kao i brojni barovi. Hotel ima aqua park sa 15 tobogana, od čega 7 za odrasle i 8 za decu. Za najmlađe su obezbeđeni i mini disko, igralište i druge animacije u toku dana.

1A Travel
foto: Promo

Caribbean World Resort 5* se nalazi u prelepom zalivu Soma, na udaljenosti od oko 45 km od aerodroma i centra Hurgade. Zaliv važi za jedan od najlepših zbog dugih, prostranih plaža sa sitnim, zlatnim peskom i prozirno plavom vodom. Takva je i plaža hotela Caribbean Worl Resort 5* - duga 1 km, lepo uređena i prostrana. Usluga u hotelu je All Inclusive, a na raspolaganju gostima je 5 a la carte restorana i nekoliko barova. Hotel ima tri bazena za odrasle, bazen za decu, mali aqua park sa tri tobogana za odrasle i dva za decu, stoni tenis, bilijar, teren za tenis, teren za fudbal, boćanje, teren za košarku, vaterpolo, odbojku na plaži. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela.

1A Travel
foto: Promo

Desert Rose Resort 5* se nalazi u južnom delu Hurgade, na samo 10 km od aerodroma. U pitanju je jako veliki hotelski kompleks, poznat po odličnoj usluzi, dobrim sadržajima i prelepoj plaži, u obliku lagune, koja je duga 1 km. Plaža je veštački napravljena laguna, ali uz nju postoje i još dve plaže, na otvorenom moru. Usluga u hotelu je All Inclusive, a osim sjajnog glavnog restorana, sa bogatom i raznovrsnom ponudom, gostima su na raspolaganju i 4 a la carte restorana.

1A Travel
foto: Promo

Hotel ima tri velika bazena (bazen bez aktivnosti, olimpijski bazen i otvoren bazen sa animacijama), deo u bazenu predviđen za mlađu decu sa dva tobogana, aqua park sa 6 tobogana. Bazen sa animacijama i aqua park se greju tokom zimske sezone (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).

1A Travel
foto: Promo

Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, tereni za razne sportove - fudbal, boćanje, košarku, tenis i odbojku, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, zumba, step aerobik, karaoke, časovi trbušnog i latino plesa, kao i mnoge dnevne i večernje animacije, besplatan internet u superior sobama i javnim prostorijama hotela.

1A Travel
foto: Promo

Ukoliko ste među ovima pronašli idealan hotel za svoju porodicu, možete odmah uraditi online rezervaciju , a ako želite da vidite još neke ponude za odmor u Hurgadi, ili možda Turskoj, Tunisu ili Malti , možete posetiti zvanični sajt ili pozvati call centar 011 655 78 00. Iskoristite povoljan period za rane rezervacije dok još traje.

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track