NAKON 16 GODINA POZNANSTVA SPOJIO IH JEDAN TRENUTAK: Monika Beluči u vezi s umetnikom kog nazivaju ČUDAKOM, a ovako je PLANULO
Foto: Jaak Moineau / Shutterstock Editorial / Profimedia

CEO SVET BRUJI O NJIHOVOJ VEZI

NAKON 16 GODINA POZNANSTVA SPOJIO IH JEDAN TRENUTAK: Monika Beluči u vezi s umetnikom kog nazivaju ČUDAKOM, a ovako je PLANULO

Pop kultura -

Italijanska glumica Monika Beluči (58) krila je četiri meseca vezu s rediteljem Timom Bartonom (64), a njih dvoje se poznaju već 16 godina.

Svoju romansu su započeli u oktobru i upravo tada su se sreli na Lumiere Film Festivalu u Lionu, na kojem je Monika uručila Timu nagradu Lumiere za životno delo.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Nicolas Liponne / AFP / Profimedia

"Ceo život nisam osetio toliko ljubavi kao večeras. Dobro došli na najbolji pogreb koji sam ikada imao", rekao je reditelj u svom govoru. Par je viđen i kako zajedno odlazi da gleda projekciju nemog dokumentarnog filma koji je 1895. režirao pokojni francuski reditelj Lui Lumer.

Kako piše Paris Match, Beluči, koju često nazivaju najlepšom ženom sveta, i Barton su se kratko sreli na Festivalu u Kanu 2006, ali zbližili su se tek 16 godina kasnije. Zasad nijedno od njih nije komentarisalo natpise o svojoj vezi.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Nicolas Liponne / AFP / Profimedia

Monika je bila slobodna otkad je raskinula s umetnikom Nikolasom Lefebvreom 2019. godine, a bila je u braku s glumcem Vensanom Kaselom (56) od 1997. do 2013. Upoznali su se 1996. na snimanju filma "l’Appartement", a zajedno su dobili ćerke Devu (18) i Leoni (12).

O Vensanu se često piše zbog njegove veze s 31 godinom mlađom manekenkom Tinom Kanaki. Venčali su se 2018. godine, a prvu ćerku Amazoniju dobili su godinu dana kasnije.

Vensan Kasel, Monika Beluči
foto: Profimedia

Mnogi su njihovu vezu dočekali na nož, pogotovo zato što su počeli da se viđaju kada je ona imala samo 19 godina. Zbog velike razlike u godinama, mnogi su komentarisali kako je manekenka s glumcem samo zbog novca, ali oni se na kritike ne osvrću.

Tim iza sebe ima vezu s glumicom Helenom Bonham Karter (56), s kojom je raskinuo 2014. Bili su zajedno 13 godina i dobili sina Bilija (20) i ćerku Nel (16).

Tim Barton
foto: Profimedia

"Prolazite kroz ogromnu tugu - to je smrt veze, pa je krajnje zbunjujuće. Vaš identitet, sve se menja", rekla je 2016. Helena o njihovom raskidu za magazin Harper's Bazaar.

Barton je bio i u braku od sa slikarkom Lenom Žisek (57) od 1987. do 1991. Reditelja mnogi nazivaju čudakom, a proslavio se filmovima "Beetlejuice", "Edward Škaroruki" i "Sweeney Todd". Poznat je i po čestoj saradnji s glumcem Džonijem Depom.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:13

LJILJANA BLAGOJEVIĆ OTKRILA TAJNE USPEHA! Glumica obrazložila razloge: Zbog OVOGA je konkurisala za seriju Lako je Raletu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track