ZA PUNOLETSTVO SAT OD 40.000 $: Najmlađi sin NAJZGODNIJEG FUDBALERA pokazao POKLON od čije cene BOLI GLAVA! (FOTO)
Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

KONAČNO PUNOLETAN

ZA PUNOLETSTVO SAT OD 40.000 $: Najmlađi sin NAJZGODNIJEG FUDBALERA pokazao POKLON od čije cene BOLI GLAVA! (FOTO)

Pop kultura -

Kruz Bekam, najmlađi sin Viktorije i Dejvida Bekama, proslavio je svoj 18. rođendan, nakon kojeg je otišao na svoje prvo "legalno" pivo u pab.

Mladi pevač pokazao je Roleks od čistog zlata dok je pio svoje prvo "legalno" piće s ocem Davidom Beckhamom i starijim bratom Romeom u jednom londonskom pabu. Prepoznatljivi zlatni kaiš i plavi brojčanik sata ukazivali su da je njegov raskošan rođendanski poklon bio Rolex Submariner Date - dostupan na zvaničnoj stranici luksuznog brenda za iznos od 40 hiljada dolara.

Kruz Bekam, Dejvid Bekam
foto: Printscreen Instagram

Ovo nije prvi put da je Kruz dobio sat poznatog švajcarskog brenda, a tinejdžer je prethodno dobio srebrni Submariner na svoj 16. rođendan.

Muško druženje u londonskom pabu ovekovečeno je na društvenim mrežama, a tamo je objavljen i slavljenički video koji su podelili njegovi roditelji. Budući da Kruz gradi pevačku karijeru, na šta je posebno ponosna njegova majka, bivša članica pop grupe Spajs Grls, objavili su isečak s njim u muzičkom studiju uz dirljivu poruku.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

04:30

JOVANA JEREMIĆ PONOVO ŠOKIRALA: Muškarac ženi treba da obezbedi stan, novi automobil i Roleks SVE DRUGO SU LAŽI I MANIPULACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track