UHVAĆENI KAKO SE LJUBE NASRED ULICE! Zbog strastvenog poljupca Monike Beluči sve gori, a muškarci pucaju od zavisti! (FOTO)
Foto: Nicolas Liponne / AFP / Profimedia

sve je jasno

UHVAĆENI KAKO SE LJUBE NASRED ULICE! Zbog strastvenog poljupca Monike Beluči sve gori, a muškarci pucaju od zavisti! (FOTO)

Pop kultura -

Monika Beluči i Tim Barton snimljeni su kako se strastveno ljube na ulici, nakon što su strani mediji objavili da su navodno već četiri meseca u tajnoj vezi.

Njih dvoje šetali su ne mareći za paparace, a italijanska glumica je filmskog reditelja i producenta držala ispod ruke, objavio je Daily Mail.

Par se upoznao pre 16 godina, ali strani mediji pišu da su počeli da se viđaju nakon što su se sreli na Lumije Film Festivalu u Lionu u oktobru. 58-godišnja Monika je bila počasna gošća na festivalu i tamo je uručila 64-godišnjem reditelju nagradu za životno delo.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Jaak Moineau / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Za ceo svoj život, nikada nisam osetio toliku ljubav kao večeras. Dobrodošli na najbolju sahranu koju sam ikada imao!", rekao je Tim Barton.

Njih dvoje su takođe viđeni kako idu da gledaju restauriranu verziju nemog dokumentarnog filma, koju je 1895. režirao pokojni francuski sineasta Luj Lumijer.

Paris Match, koji je prvi i pisao o novoj vezi, kaže da su se Monika i Tim "nakratko sreli na stepeništu Palate festivala u Kanu 2006. godine, ali su se tek šesnaest godina kasnije, iza kulisa drugog festivala, zbližili.

Monika je slobodna otkako se rastala od umetnika Nikolasa Lefevrea 2019. Prethodno je bila u braku s Vinsentom Kaselom od 1997. do 2013. godine i sa njim ima dve ćerke.

Tim je 13 godina bio u vezi s glumicom Helenom Bonam Carter (56), ali su se rastali 2014. godine. Oni zajedno imaju dvoje dece, a Tim je pre toga bio u braku sa slikarkom Lenom Žisek (57) od 1987. do 1991.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:47

GLUMICA IZ KENIJE OČARALA SVOJIM GLASOM U EMISIJI PUSTI BRIGU: Ukulele i ikonična pesma za užitak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track