ĆERKA ALEKA BOLDVINA POZIRALA POTPUNO GOLA U POODMAKLOJ TRUDNOĆI: Pokazala stomak i TETOVAŽE, a u jednu svi POSEBNO GLEDAJU (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HRABRO

ĆERKA ALEKA BOLDVINA POZIRALA POTPUNO GOLA U POODMAKLOJ TRUDNOĆI: Pokazala stomak i TETOVAŽE, a u jednu svi POSEBNO GLEDAJU (FOTO)

Pop kultura -

Ajrlend Boldvin najavila je sinoć na Instagramu da se bliži njen termin porođaja, a uz tu vest je objavila i selfi na kojem pozira bez odeće, čime je nastavila niz trudničkih nagih slika poznatih ličnosti koji je 2001. započela Demi Mur.

Ćerka Kim Bejsinger i Aleka Boldvina pozirala je ispred ogledala u kupatilu otkrivši trudnički stomak, ali i brojne tetovaže na telu, poput zmije na ruci, ruže u donjem delu stomaka, neobičnog simbola ispod grudi.

Ajrelend Boldvin
foto: Instagram / Planet / Profimedia

Ajrelend Boldvin je očigledno veliki ljubitelj tetovaža, a selfi je otkrio samo delić crteža na njenom telu. Poznata naslednica ima na ruci istetoviran lik slavnog Dejvida Bouvija, pticu, strelu, natpis: "Helo Kiti Kiti".

Selfijem koji je sinoć objavila na Instagramu oduševila je mnoge. Njena sestra od strica Hejli Biber prokomentarisala je: "Ahhhh", dok je ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa, Rumer Vilis, koja je takođe u drugom stanju, napisala: "Prelepa kraljica".

Ajrelend Boldvin pozirala je na dan Superboula, 13. februara, u bikiniju i požalila se da joj je skoro svaki kupaći kostim mali.

Ćerka Kim Bejsinger i Aleka Boldvina je poslednjeg dana 2022. saopštila da je u drugom stanju.

"Srećna Nova godina", napisala je uz snimak ultrazvuka i time definitivno uputila jednu od najlepših novogodišnjih čestitki. Ajrelend i njen partner RAC čekaju prvo zajedničko dete.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Ajrelend Boldvin je jedina ćerka bivšeg bračnog para Kim Bejsinger i Aleka Boldvina koji je u septembru 2022. dobio sedmo dete sa suprugom Hilarijom Boldvin. Glumac i instruktorka joge imaju ćerke Mariju Luciju Viktoriju (1) i Karmen Gabrijelu (8) i sinove Eduarda Paoa Lukasa (2), Romea Alehandra Davida (4), Leonarda Anhela Čarlsa (5) i Rafaela Tomasa (7). Njihovo sedmo dete dobilo je ime Ilarija.

Boldvin se suočava sa optužbom za ubistvo iz nehata. Podsetimo, u oktobru 2021. pucao je u snimateljku Halinu Hačins na setu filma "Rust". Prema njegovim rečima, do tragedije je došlo nesrećnim slučajem. Proces je u toku.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:08

TRUDNA SAJSI MC U KRUPNOM KADRU: Pevačica sa STOMAKOM DO ZUBA iznenadila sve na MAC-u

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja