USRED LAJVA PRIŠLA REPORTERU I POLJUBILA GA: Njegova je reakcija je HIT, a devojku RAZAPELI na mrežama zbog onog što je uradila
Foto: Printscreen/Twitter

OSUDILI NJENO PONAŠANJE

USRED LAJVA PRIŠLA REPORTERU I POLJUBILA GA: Njegova je reakcija je HIT, a devojku RAZAPELI na mrežama zbog onog što je uradila

Zanimljivosti -

Džon Pol Gonzo, novinar-reporter australijske TV kuće Network Ten, postao je viralni hit nakon što je objavio video na Tviteru na kojem se vidi kako je uvežbavao javljanje uživo ispred katedrale Svete Teodore u Kišinjevu, gde je trebalo da priča o novom paketu američke vojne pomoći Ukrajini.

U jednom trenutku nepoznata devojka je došla do njega i poljubila ga u obraz. "Jako si sladak", rekla mu je i odmah otišla, a on se toliko zbunio da joj se zahvalio tek kad je već bila daleko. Zatim neko vreme nije mogao da dođe k sebi od smeha, a u pozadini se čuju i snimatelji kako se smeju.

Dok je mnogima bio simpatičan ovaj potez devojke, neki korisnici Tvitera u komentarima pisali kako bi bila drugačija priča da je muškarac prišao ženi. "Da je neki muškarac tako prišao novinarki, bio bi u zatvoru i svuda po vestima", napisala je jedna osoba.

"Da je obrnuta situacija, ovo bi se nazvalo seksualnim uznemiravanjem", "Užas, ovo je neprimereno", "Pokušavam da zamislim šta bi se dogodilo da su obrnute uloge u priči", "Nikome ne bi bilo smešno da je neki muškarac tako poljubio ženu", samo su neki od komentara ispod objave.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:45

REPORTER KURIRA NA GOLIJI Sneg sastavio nebo i zemlju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja