MADONIN NOVI SNIMAK JE ŽESTOK UDARAC ZA HEJTERE: Nakon prozivni da je VOŠTANA FIGURA, napravila HAOS i svima je TRN U OKU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

BAŠ JE BRIGA ZA NEGATIVNE KOMENTARE

MADONIN NOVI SNIMAK JE ŽESTOK UDARAC ZA HEJTERE: Nakon prozivni da je VOŠTANA FIGURA, napravila HAOS i svima je TRN U OKU (VIDEO)

Pop kultura -

Nakon što se našalila na račun svog natečenog lica i postala glavna tema brojnih komentara zbog svojih pomalo neobičnih snimaka na društvenim mrežama, kraljica popa, Madona, pokazala je da i dalje zna da tverkuje, piše Page Six.

Slavna pevačica je objavila video na TikToku u kom pleše uz pesmu reperke Big Boss Vette, "Pretty Girls Walk". Madona je zurila u kameru dok je koračala prema njoj i zavodljivo pomerala ruke oko lica pre nego što se okrenula i stavila desnu ruku na donji deo leđa uz nekoliko veštih "tverkova".

U najnovijem videu, koji će isto uznemiriti neke koji su zgroženi njenim ponašanjem, 64-godišnja pop ikona pleše u plavoj trenerci marke "Balenciaga". Ispod je imala crnu rolku, široke i pocepane plave farmerke s crnim hulahopkama, crne rukavice bez prstiju, minđuše s krstom i crni kačket.

Prošle nedelje je Madona najavila Kim Petras i Sema Smita pre izvedbe pesme "Unholy" na dodeli Gremija, a gledaoci su kritikovali njeno “potpuno novo lice”, za koje tvrde da je pretrpelo previše estetskih zahvata i botoksa.

Madona
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

- Jeste li videli Madonu na dodeli Gremija? Koji je đavo s njenim licem? Izgledala je monstruozno i šokantno - stoji u jednom tvitu.

Podsetimo, Madona je i ranije već bila na meti kritika kada je objavljivala videe koje su brojni njeni pratioci smatrali neprimerenim za nju i njene godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

Prljavi ples Milice Dabović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track