ZASTRAŠUJUĆE IZDANJE VODITELJKE KOJA SE UNIŠTILA: Pijana vodila emisije, muž je VARAO 15 godina, a onda je prestala da HODA
Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PROŠLA KROZ MUKOTRPAN PERIOD

ZASTRAŠUJUĆE IZDANJE VODITELJKE KOJA SE UNIŠTILA: Pijana vodila emisije, muž je VARAO 15 godina, a onda je prestala da HODA

Pop kultura -

Televizijska voditeljka Vendi Vilijams čudno se ponašala pred kamerama u nedavnom odlasku u njujorški restoran na večeru.

Poslednje dve godine bile su veoma turbulentne u njenom životu.

Osim što je bolovala od limfedema, zbog kog su joj stopala pozelenela od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, pogoršala joj se cirkulacija u nogama, zbog čega je morala da se kreće isključivo pomoću invalidskih kolica.

Vendi Vilijams
foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kasnije je u javnost procurilo da je Vendi u ranoj fazi demencije, a završila je i na rehabilitaciji zbog dugogodišnje zavisnosti od alkohola. "Vendi je pila svaki dan pre odlaska u bolnicu, čak i dok je snimala emisiju", rekao je jednom izvor za The Sun, dodajući da je osoblje često govorilo da je delovala prilično pijano kada je dolazila u studio.

Vendi Vilijams
foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Svi su to videli, ali niko nije želeo ništa da kaže zbog bojazni da izgubi posao. Uvek je pijana, a jedino je bila trezna dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičarka i teško je. Ne treba joj emisija, treba joj pomoć", dodao je izvor tada. Mnogi su njenu situaciju opravdali činjenicom da ju je bivši suprug, Kevin Hanter varao 15 godina, a od njega se razvela tek 2020. godine, nakon 22 godine braka.

Vendi Vilijams
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, nedavno je najavila da kreće sa svojim novim projektom, tačnije podkastom "The Wendy Williams Experience", što će ujedno biti i njen povratak u svet medija nakon što je njen šou priveden kraju.

Sada su je paparaci uslikali kako odlazi na večeru u restoran "Fresco by Scotto" u modnoj kombinaciji koju slobodno možemo nazvati zastrašujućom, iako ni njeno lice nije bilo daleko od toga.

Vendi Vilijams
foto: Profimedia

Grimase koje je pravila dok su je kamere fotografisale mnoge su ostavili u čudu, a kakvo je njeno trenutno zdravstveno stanje, nije tačno poznato. Ipak, dok je prilazila restoranu, držala se za svog telohranitelja, pa je očito da i dalje ne može normalno da hoda.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:37

NE ZAVRŠAVA SE ŽIVOT KAD SE UDAŠ VERUJ MI! Zvezda granda OŠTRO odbrusila Dačićevoj snajci zbog udaje VODITELJKA U ŠOKU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track