ZLOBNICA U SERIJI MENJALA IDENTITET A ŽIVOT JOJ PRATILI SKANDALI: Majku i brata izbacila iz kuće, kućnu pomoćnicu strpala U ZATVOR
Foto: Printscreen YouTube

realna španska serija

ZLOBNICA U SERIJI MENJALA IDENTITET A ŽIVOT JOJ PRATILI SKANDALI: Majku i brata izbacila iz kuće, kućnu pomoćnicu strpala U ZATVOR

Pop kultura -

Život venecuelanske glumice hrvatskog porekla, Gabrijele Spanić (49), može se reći da ima elemente latinoameričke sapunice, što ni ne čudi jer je i glumila u jednoj takvoj.

U pitanju je telenovela "Zlobnica" koja je proslavila, a bila je veoma gledana i voljena na našim prostorima.

Serija Zlobnica
foto: Printscreen

U seriji "Zlobnica" iz 1998. godine se radi o dvema devojkama. Paulina i Paola (Gabrijela Španić) su dve žene identičnog izgleda, ali različite prirode. Suočene sa sopstvenom sudbinom, Paulina i Paula shvataju koliko su zapravo povezane... Paola Bračo je sujetna i sebična žena, udata za bogatog Karlosa Danijela, koji je slepo zaljubljen u svoju ženu. Paoli je dosadna njena porodica, ali zbog finansijske sigurnosti ne želi da se razvede od Karlosa Danijela.

Često ima vanbračna putovanja i uživa sa svojim ljubavnikom koji joj daje uzbuđenje i ljubav. Na jednom od svojih putovanja, slučajno upoznaje Paulinu i shvata da imaju identičan fizički izgled. Paulina je siromašna i skromna devojka koja radi u restoranu.

Gabrijela Spanić
foto: Printscreen/Youtube

Paola dolazi na zanimljivu ideju - odlučuje da od Pauline napravi sebe, što će joj dati priliku da godinu dana putuje sa svojim ljubavnikom. Paulina odbija Paolin predlog, ali manipulatorka ucenjuje devojku, koja mora da pristane na trik. Po dolasku u kuću porodice Bračo, Paulina se potukla sa Paolinim mužem, Karlosom Danijelom, koji ne može da razume zašto ne želi da spava sa njim.

Kako vreme prolazi, Paulina popravlja situaciju u kući Bračo. Deca je obožavaju, a posao u kompaniji počinje da cveta. Jedini koga nije dobila je njen suprug Karlos Danijel, ali izgleda da je upravo on osvojio srce ove "La usurpadore", ali onda se stvari komplikuju... U trenutku kada njihova romansa preraste u strast, Paola se vraća, rešena da zauzme mesto koje joj pripada u porodici.

Ukoliko ste voleli "Zlobnicu", volećete i "Prsten sudbine", novu seriju na Kurir televiziji.

00:49

Hit serija Prsten sudbine na Kurir televiziji

Veliku popularnost širom sveta stekla je i serija "Prsten sudbine", koja se od ponedeljka emituje na Kurir televiziji. Zbog veoma dinamične radnje koja počiva na konstantnoj borbi dobra i zla, ova serija je omiljena svima koji vole priče pune intriga, napetih situacija i brojnih preokreta. Ukoliko ste verno pratili seriju "Zlobnica", "Prsten sudbine" je pravi izbor za vas! Ne propustite novu hit seriju koja će se emitovati na Kurir televiziji od 6. marta, radnim danima u 15 časova!

Takođe, život Gabrijele Spanić deluje kao nešto izašlo iz sapunice, a njena priča je veoma fascinantna.

Krenimo redom. Njena majka je iz Venecuele, a otac iz Hrvatske, a i ona i njena sestra bliznakinja bavile su se manekenstvom. Gabrijela je kasnije krenula na studije psihologije, ali je shvatila da to nije poziv kojim želi da se bavi. Krenula je na časove glume i kao bivša misica veoma brzo došla do prve uloge.

U pravom ratu je sa svojom sestrom bliznakinjom Danijelom, svaki kontakt su prekinule pre više od deset godina, a upravo zbog sestre, Gabrijela je iz kuće izbacila majku i brata, i to kada je saznala da su oni i dalje u dobrim odnosima sa Danijelom. Šta je izazvalo svađu među sestrama, i dalje je misterija. Sve je počelo nakon što je Danijela bila tri godine u komi. Tada je ostala bez novca.

Danijelin dečko je od Gabrijele tražio pomoć, ali izgleda često. Možda to i ne bi bio problem da Danijelin dečko nije bio bivši Gabrijelin muž. A o njenoj epizodi sa trovanjem i dalje se priča.

Pre nekoliko godina Gabrijela Spanić je tužila svoju kućnu pomoćnicu. Optužba je bila veoma ozbiljna – da pomoćnica truje nju i članove njene porodice. Nesrećna žena, Marija Seleste Fernandes je ubrzo završila u zatvoru. Pomoćnica je u zatvoru provela sedam godina.

Puštena je tek kada je odbrana nakon duge borbe dokazala da u krvi Gabrijele Spanić i njenog sina nikada nisu pronađene sumnjive supstance. Ali, dok odbrana nije dokazala svoje, novine su bile prepune priča o kućnoj pomoćnici iz Argentine, koja je svoj život pretvorila u seriju.

Navodno, Marija iz Argentine je odrasla na latino serijama, godinama je pratila Gabrijelu Spanić, onda je glumica primila da radi za nju. Onda je kućna pomoćnica od 19 godina rešila da otruje svoju bogatu i lepu gazdaricu. Gle, baš kao u seriji. Gabrijelin sin, koji je tada imao samo četri godine, navodno je često plakao i žalio se na bolove, a glumica je jela van kuće. Onda je sve prijavila policiji… Ostatak priče znate.

Nakon izlaska iz zatvora Marija je rekla da joj se sve ovo dogodilo zato što je odbila da bude u intimnoj vezi sa glumicom. Kako god, glumica više ne pominje trovanje. U vreme njenog “trovanja” uloge su samo pristizale. Ipak, kada je otkrivena istina, producenti su počeli da je zaobilaze...

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:29

KAKAV GLAS! Zvezda vaših omiljenih serija POTPUNO ŠOKIRALA: Otpevala poznatu numeru Tine Tarner i sve OSTAVILA BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track