POTROŠIM 1.700 € NA DAN, DOBRO SAM PROŠAO: Dečko iz Beograda razbesneo Srbe, ovo je njegova dnevna računica (VIDEO)
Foto: tik tok printscreen

široko

POTROŠIM 1.700 € NA DAN, DOBRO SAM PROŠAO: Dečko iz Beograda razbesneo Srbe, ovo je njegova dnevna računica (VIDEO)

Zanimljivosti -

Ako ste na mrežama - izazovite reakciju. Influenser iz Beograda se sigurno vodi tom devizom kada predstavlja svoju dnevnu potrošnju, koja je mnogima na Balkanu potpuno nedostižna. Naime, u jednom od poslednjih klipova na mreži Tik tok, Andreja je pokazao kako u Beču za jedan dan potroši skromnih 1.700 evra.

Naravno, tu je uračunao i smeštaj za ceo put, koji je izneo 1.200 evra za 5 noćenja, ali i gorivo, izlazak u grad, ručak...

On se potom dao i u šoping u Beču, gde je pokazao kako trguje u prodavnici gde je najjeftiniji artikal koštao "simboličnih 610 evra."

@styleofandrew Da li smo za jedan ne baš tako MINI HAUL? ? IG: @styleofandrew #styleofandrew ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

- Nije primereno pokazivati ovo na Balkanu - glasio je jedan od komentara pratilaca, dok su drugi komentarisali da može da uživa u životu, kada mu je već omogućeno.

I zaista je potpuno u redu trošiti svoj ili novac roditelja onako kako želite, ali društvene mreže su tu da izazovu brojne reakcije, pa tako i u ovom slučaju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track