RAZMAŽENA MILIJARDERKA ŽELI DRUGO VENČANJE JER JOJ SE PRVO NIJE SVIDELO: Napravila skandal, tužila organizatore, sad hoće REPRIZU
Foto: Head to toe celebs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BURA SE NE STIŠAVA

RAZMAŽENA MILIJARDERKA ŽELI DRUGO VENČANJE JER JOJ SE PRVO NIJE SVIDELO: Napravila skandal, tužila organizatore, sad hoće REPRIZU

Pop kultura -

Nikola Pelc navodno želi drugo venčanje sa suprugom Bruklinom Bekamom nakon što je otkriveno da je njen otac podneo tužbu od 132 hiljade funti protiv organizatorki venčanja.

Glumica (28) i sin Viktorije i Dejvida Bekama (23) venčali su se u aprilu prošle godine, ali Nikola sada ozbiljno razmišlja o drugom venčanju jer je prvo bilo “stresno od početka do kraja”.

- Cela stvar bila je noćna mora. Daleko od toga da je bila zadovoljna venčanjem. Rekla je Bruklinu da se oseća kao da to još uvek ima uticaja na njihov odnos i da joj je teško da gleda slike s venčanja. To je samo podseća na svu dramu, jer oboje izgledaju jako napeto - objašnjava izvor za britanski magazin Closer.

Nikola Pelc, Bruklin Bekam
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Priča se o drugom venčanju za njihovu prvu godišnjicu. Nikola želi da ponovi sve s novom haljinom, novim slikama i, uprkos tuđim mišljenjima, želi da sve izgleda još raskošnije - dodaje izvor, ističući da bi druga ceremonija mogla da bude prilika da Viktorija i Nikola izglade stvari, jer bi to "označilo novi početak”.

Vest dolazi nakon što je drama u vezi s trodnevnom ceremonijom razotkrivena u tužbi od 188 stranica.

Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: MIKE GOULDING / UPI / Profimedia

"Venčanje iz snova” u iznosu od tri miliona funti ubrzo je osvanulo na stranicama Vogue magazina, ali bilo je navodno toliko haotično da ga je čak i njen otac nazvao sr*njem.

Organizatorke venčanja Nikol Bragin i Arijana Gridžalba ostale su „slomljene” kada je milijarder i biznismen Nelson Pelc (80) pokrenuo tužbu, tražeći povraćaj svojih 132 hiljade funti depozita.

Pelc tvrdi da su dobile otkaz samo nekoliko nedelja pre venčanja zbog navodnih grešaka. Međutim, prošle nedelje su Bragin i Gridžalba odgovorile nazvavši Pelca nasilnikom i podnele protivtužbu zbog kršenja ugovora.

Takođe tuže Nikolu, njenu majku Klaudiju i dizajnera venčanja Rišija Patela za odštetu od najmanje 41 hiljadu funti plus troškove, što bi moglo da dosegne stotine hiljada funti.

Firma Plan Design Events angažovana je u februaru prošle godine, samo šest nedelja pre venčanja. Organizatorke su pristale na naknadu od 264 hiljada funti, a Pelc je platio akontaciju od polovine iznosa.

Preuzele su dužnost od Prestona Bejlija, koji je pre planirao venčanje Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa. Bejli je otišao sporazumno nakon godinu dana rada jer mu je raspored bio „prenatrpan”.

Organizatorke koje su ga zamenile tvrde da su stvari bile toliko haotične – s višestrukim spiskovima gostiju i mladom koja je navodno bila „prezauzeta” da bi razgovarala telefonom – da je sve krenulo nizbrdo.

Sudska dokumenta sadrže stotine tekstova i poruka na WhatsApp-u koji pokazuju da su spiskovi gostiju bili nepotpuni, da nisu napravljeni aranžmani za putovanje, pa čak da cveće i torta nisu još bili sređeni. Frizeri i šminkeri, te fotografi i snimatelji takođe nisu bili potvrđeni. Organizatorke kažu da su radile 17 sati dnevno kako bi udovoljile zahtevima svoje klijentkinje Nikole.

I dok je već bilo izveštaja o svađi između Nikole i njene buduće svekrve, jer je mlada odlučila da nosi Valentino haljinu umesto njenog dizajna (Nikola je to kasnije demantovala), bilo je jasno, stoji u tužbi, da Pelcovi nisu hteli da Viktorija bude svesna grešaka u poslednjem trenutku.

- I Klaudija i Nikola inzistirale su na tome da Viktorija Bekam ne sme da sazna ni za kakve greške u vezi s planiranjem venčanja svog sina - stoji u sudskom podnesku.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:10

U ovim luksuznim kolima su stigli na venčanje Đole i Saška

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track