"ZA FILM SAM KORISTIO ISKUSTVA IZ ZATVORA" Popularni Baća otkrio detalje o novoj ulozi, a progovorio i o odnosu sa Ninom Janković
Foto: Nena Ilić, Kurir Televizija

južni vetar

"ZA FILM SAM KORISTIO ISKUSTVA IZ ZATVORA" Popularni Baća otkrio detalje o novoj ulozi, a progovorio i o odnosu sa Ninom Janković

Pop kultura -

Čuveni "Baća" iz popularne serije "Južni vetar", glumac i producent Miodrag Radonjić govorio je za Kurir TV o svojoj novoj ulozi u filmu čiji je ujedno i producent.

puls
foto: Kurir televizija

Radonjić ćemo ponovo gledati u ulozi šarmantnog negativca u filmu Indigo kristal, a premijera se očekuje 9. marta. Glumac će se na velikom platnu pojaviti kao par svoje kume Nine Janković sa kojom ima savršenu saradnju:

- Olakšavajuča okolnost je kada radiš sa nekim koga privatno poznaješ.Mnogo se lakše sporazumeš oko važnih stvati. Napravili smo nežan filigranski odnos u filmu. Jedan par koji je romantičan i čiji je odnos pored svega na kraju nežan i lep - kaže Radonjić.

Na pitanje koliko u ulogama koje tumači ima njega lično, a s obzirom da se do sad uglavnom pojavljivao u rolama likova sa one strane zakona glumac je odgvovorio:

- Ja sam koristio sva svoja iskustva koja sam stekao kad sam bio u zatvoru.

01:47

ZA ULOGU SAM KORISTIO ISKUSTVA IZ ZATVORA Baća otkrio detalje o novoj ulozi, a progovorio i o odnosu sa Ninom Janković

Nakon odgovora se nasmejao, pa je bilo jasno da je ovaj odgovor šala, da bi potom objasnio na koji način gradi svoje uloge:

- Ne moram da doživim sve što igram. Glumac mora da počne od razumevanja teme koju radi i da koristi svoja iskustva, ali i iskustva drugih ljudi. Ja nikada nisam bio u zatvoru, ali jesam razgovarao sa ljudima koji su tamo bili. Upijao sam ono što su mi pričali trudio se da to implementiram u likove koje igram.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track