OTKRILA SAM DA ME MUŽ VARA, PA SAM GA STAVILA NA TEST: Bilo je UŽASNO, a ono što sam saznala me je ŠOKIRALO (VIDEO)
Foto: TikTok/ prettyinthecity5

IŠLA JE DO KRAJA

OTKRILA SAM DA ME MUŽ VARA, PA SAM GA STAVILA NA TEST: Bilo je UŽASNO, a ono što sam saznala me je ŠOKIRALO (VIDEO)

Žena -

Nakon što je pronašla dokaze o prevari, suprug je odbio da joj kaže s kim ju je varao "za njeno dobro", pa je postavila zamku da sama otkrije.

Holi Lanfir odlučila je da upotrebi društvene mreže kako bi se izjasnila o otkriću muževljeve afere i njegovoj šokantnoj reakciji, te zatražila savet o tome šta bi trebalo da bude njen sledeći korak.

Za početak, Lanfir je priznala da je u haosu i rekla je da je plakala tri dana. Očekivala je da će je "osuditi" jer je svoju priču podelila na društvenim mrežama, ali je nastavila. Žena je rekla da je muža uhvatila u ljubavnoj vezi kada je pogledala njegove poruke. Kad ga je pitala o aferi, odbio je da otkrije bilo kakve detalje. Uznemirena supruga je, naravno, imala puno pitanja o situaciji, ali on je odbijao da odgovori.

prevara
foto: Profimedia

Poruke su, objašnjava, bile spremljene pod izmišljenim imenom, a njen suprug je otvoreno rekao da neće s njom deliti nikakve detalje u vezi s aferom. Rekao joj je da je to za njeno dobro i da pojedinosti nisu važne - da sve što želi jeste da mu ona jednostavno oprosti i zaboravi.

Ali ona nije osećala da može da obradi situaciju bez da zna šta se tačno dogodilo. Obratila se pratiocima i pitala ih da li trebalo da posluša savet svojeglavog supruga ili da nastavi da traži odgovore.

Očekivano, pratioci su "razapeli" supruga zbog njegove drskosti. Većina je smatrala da činjenica da neće otkriti identitet svoje ljubavnice znači da je to neko koga njegova žena poznaje.

- Prvo sam pomislila da je poznaješ. On ne odlučuje šta treba da radite - rekli su.

Gotovo 4.000 ljudi se složilo, lajkujući komentar.

- Nikada nisam bila u braku, ali sam bila s ocem svog deteta 7 godina. Kad jednom počnu, ne staju. Pokušavala sam i pokušavala... Želim vam dobro i ozdravljenje - podelila je druga svoje iskustvo.

Lanfir je nakon nekog vremena javila i novosti, nakon što je dublje istražila postupke svog supruga. Rekla je kako su joj se javili neki koji su u prošlosti radili za njenog supruga i izneli joj neke zapanjujuće detalje o tome zašto su napustili njegovu firmu.

Bivši zaposleni su tvrdili da je on bio na društvenim mrežama u potrazi za upoznavanjem lokalnih žena, a čak im se hvalio kako je varao svoju ženu.

- Verovatno sam upravo otkrila vrh ledenog brijega s ovom devojkom sad - priznala je Lanfir, dodajući kako je verovatno ljubavnica bilo više. Odlučila je da vidi da li je njen suprug još uvek spreman za aferu.

Dogovorila se s udatom prijateljicom koju njen suprug dobro poznaje kako bi to otkrila. Poslala ju je na rođendansku zabavu, jer je znala i da će njen suprug preljubnik prisustvovati žurki u subotu uveče. Lanfir je priznala da je, uprkos svemu što je otkrila, gajila nadu da će njen muž ipak odbiti ženu u pokušaju da popravi njihov odnos. Pao je na njenom testu i pokušao da se smuva sa ženinom prijateljicom.

Par, Terapeut
foto: Profimedia

- Potpuno je zagrizao mamac... Potpuno je pokušao da se smuva s njom. Čak i nakon što je otišla iz lokala. Posezao je za njom celu subotu veče do dva ujutru... - razočarana je bila žena.

Dodaje kako je očajnički pokušavao da nagovori njenu prijateljicu da dođe sledeći dan, šaljući joj i nekoliko poruka, bezuspešno. Konačno, nakon što je odbijen, odlučio je da dođe do svoje supruge uveče u nedelju, rekavši joj da mu nedostaje i da želi da ide na savetovanje. Lanfir se pomirila s činjenicom da njen suprug nema grižu savesti i da ona "apsolutno odlazi" od njega. Pratioci su joj pružali reči utehe, ali većina ju je molila da ostane u svom domu.

- Ne idi iz svog doma. Ti i deca ostanite, on neka ide. Nikad ne napuštaj svoj dom - govorili su joj.

Isti osećaj delila je i druga žena.

- Moj savet je da se pobrinete da prvo podnesete dokumentaciju, nemojte odmah da izlazite iz kuće - savetovala ju je.

Drugi su bili zabrinuti za njeno emocionalno zdravlje.

- Idite na savetovanje, ali ne s njim. Trebaće vam terapeut informisan o traumi - predlagali su.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track