OTKRILI KAKVA JE ATMOSFERA PRED VEČERAŠNJI NASTUP: Chegi i Braća bluz bend se oglasili, a ovako zvuči njihova pesma u novom RUHU
Foto: Promo

sve je jasno

OTKRILI KAKVA JE ATMOSFERA PRED VEČERAŠNJI NASTUP: Chegi i Braća bluz bend se oglasili, a ovako zvuči njihova pesma u novom RUHU

Pop kultura -

Prvo polufinalno veče takmičenja „Pesma za Evroviziju“ biće emitovano večeras na RTS-u, a devojke i momci iz Chegi i Braća bluz bend-a održali su sve potrebne probe i do tančina pripremili pesmu „Svadba ili kavga“ kojom će se predstaviti.

Chegi, Čegi
foto: Promo

Pred večerašnji nastup, popularni sastav napravio je specijalnu verziju pesme „Svadba ili kavga“ u akustičnoj formi koja je objavljena pre dva dana na njihovom Jutjub kanalu.

Chegi i Braća bluz bend nastupiće večeras pod rednim brojem 16 na takmičenju „Pesma za Evroviziju“ koje počinje u 21 čas, a ukoliko se budu plasirali u finale, nastupiće i u subotu 4. marta.

Kako sami kažu, imaju tremu, ali s obzirom na to da su uigran tim koji je i prošle godine okušao sreću na ovom takmičenju, njima će biti mnogo lakše da nastupe na već poznatoj sceni. Stefan Čeganjac, pevač i frontmen grupe, opisao je i atmosferu među učesnicima, te je sada jasno da li postoji rivalitet među ovogodišnjim takmičarima.

Chegi, Čegi
foto: Promo

- Prošlogodišnji nastup nam je doneo mnogo divnih stvari, pa smo se ove godine potrudili da sve bude na višem nivou. Puno smo vežbali, radili na stajlingu i imamo pozitivnu tremu, što je dobar znak za nas. Atmosfera u bekstejdžu je sjajna, svi učesnici su u eforiji i mislim da će ceo festival biti fenomenalan - kazao je Stefan pred večerašnji nastup.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:44

BEBA ME ŠUTIRALA DOK SAM PEVALA Marija Mikić otkrila zašto sebe smatra pobednicom Pesma za Evroviziju: IZDRŽALA ŠTO MNOGI NISU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track