AKO POBEDIM NA EVROVIZIJI, ŠIŠAM SE NA KECA! Filip Žmaher dao HIT obećanje, a njegova životna priča je NEVEROVATNA
Foto: Damir Dervišagić

zahuktavanje

AKO POBEDIM NA EVROVIZIJI, ŠIŠAM SE NA KECA! Filip Žmaher dao HIT obećanje, a njegova životna priča je NEVEROVATNA

Pop kultura -

Filip Žmaher nastupa sedmi na večerašnjoj Pesmi za Evroviziju 2023 sa pesmom "Čujemo se sutra", a u obraćanju medijima je rekao da će imati klasičan nastup i dao je obećanje ako ode na Evroviziju i pobedi da će se ošišati na keca.

Što se nastupa tiče, publici će doneti vajb osamdesetih i uzbuđen je zbog nastupa.

02:54

Filip Žmaher takmicar na Beoviziji

Inače, Filip Žmaher važio je za veoma popularnog pevača u regionu devedesetih godina. Davne 1998. objavio je album "Beskonačno", nakon koga ga je put poslovno i privatno odveo u Ukrajinu, gde je živeo sa porodicom i gradio uspešnu karijeru.

Beovizija
foto: Damir Dervišagić

Svojevremeno je pričao o porodičnom životu.

- U Beogradu sam dugo, ali nisam bio aktivan na muzičkom planu. Ovde sam već pet godina sa ćerkom, jer sam se, u međuvremenu, razveo. U Ukrajini imam mnogo prijatelja, koje nisam video nekoliko godina, ali sam u kontaktu sa njima.

On je i objasnio šta se tu dešavalo.

- Imao sam ugovor 1998. i pola godine provodio u Ukrajini, a pola ovde. Onda sam se 2001. preselio i živeo pet i po godina u Kijevu. Vratio sam se u Srbiju sa sada već bivšom suprugom, ali sam često putovao i pevao po Ukrajini, Rusiji, Belorusiji – rekao je jednom prilikom za Telegraf.

Beovizija
foto: Damir Dervišagić

Pevač i Ukrajinka Anastasija su se uzeli 2006. godine, nakon čega je ona ubrzo zatrudnela i na svet donela devojčicu. Anastasija je takođe pevačica, jako popularna u tamošnjoj zemlji, te je najbolje razumela muževljev poziv. Iako je ljubav između njih bila ona na prvi pogled, nije dugo potrajala, te su se nakon nekoliko godina razišli svako na svoju stranu. Njihova ćerka danas živi sa Filipom u Beogradu.

- Što se toga tiče, reći ću samo da sam srećno razveden muškarac. Ako baš zafali sarma, odem do restorana - zaključio je Žmaher, preneo je Blic.

Pevač je nedavno priznao i da je bio spreman na sve samo da se bavi muzikom.

- Počeo sam 80-ih godina prošlog veka i imali smo nebrojene probe u garažama, podrumima i atomskim skloništima samo da bismo nastupili dvadesetak minuta na nekoj gitarijadi. Tako sam i rešio da napustim studije i sam sebi sam obećao da ću živeti da bih pevao, a od čega ću živeti, nisam imao pojma. Jednostavno, bio sam spreman da radim fizikaliju, da prodajem hamburgere, samo da bih se bavio muzikom - rekao je Filip.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:54

Filip Žmaher takmicar na Beoviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track