ŠTA TO RADI KRISTINA U POZADINI? Kamere uhvatile NAJJAČI MOMENAT Pesme za Evroviziju! Hit snimak kruži mrežama, reakcije URNEBESNE
Foto: Twitter/gospodje

POSTALO VIRALNO

ŠTA TO RADI KRISTINA U POZADINI? Kamere uhvatile NAJJAČI MOMENAT Pesme za Evroviziju! Hit snimak kruži mrežama, reakcije URNEBESNE

Pop kultura -

Ivona Pantelić takmičila se u drugoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju" sa pesmom "U noćima", a osim talenta za pevanje, mlada pevačica je u grin rumu pokazala i talenat za repovanje.

Evrovizija 2023, izbor za pesmu Evrovizije 2023
foto: Printscreen/RTS

Kamere RTS-a zabeležile su, po mnogima najjači momenat večeri, a društvene mreže preplavili su snimci Ivoninog repovanja, kako zbog njene impozantne veštine, tako i zbog onog što se dešavalo u pozadini dok je Ivona repovala pesmu Niki Minaž.

Naime, dok je Ivona repovala, iza nje su Džipsi i voditeljka Kristina Radenković đuskali u ritmu muzike, što je izazvalo ogromnu pažnju.

"Ali Kristina u pozadini..", "Too, lutko", "Ne smete propustiti ovaj hajlajt momenat u šou programu..." samo su neki od komenata na Tviteru, a snimak je pokupio brojne preglede i lajkove.

Kristina Radenković
foto: Twitter/gospodje

Inače u drugoj polufinalnoj večeri takmičenja za "Pesmu Evrovizije 2023" bilo je živo i dinamično, a za sjajnu atmosferu i jednistvenu zabavu u grin rumu pobrinuli su se voditelji Kristina Radenkovič i Stefan Popović.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

03:57

Olivera Kovačević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja