LAPSUS MILANA MARIĆA NA PESMI ZA EVROVIZIJU ZAPALIO MREŽE: Glumac se IZLANUO uživo u programu, Kosjerina pokušala da IZVADI VIDEO
Foto: Damir Dervišagić

UPS!

LAPSUS MILANA MARIĆA NA PESMI ZA EVROVIZIJU ZAPALIO MREŽE: Glumac se IZLANUO uživo u programu, Kosjerina pokušala da IZVADI VIDEO

Pop kultura -

Lapsus glumca Milana Marića, koji je, zajedno s Draganom Kosjerinom, voditelj ovogodišnje "Pesme za Evroviziju" postao je viralan na društvenim mrežama.

Marić i Kosjerina i za drugo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju 2023", koje se održalo sinoć, zablistali su na velikoj sceni, a svi su se složili da se glumac sjajno snašao u ulozi voditelja.

Međutim, u trenutku kada su čitali ko je među finalistima, Marić je požurio, pa je izgovorio reč Hurricane, pre nego što je Dragana Kosjerina trebala da pročita koji finalista prolazi dalje.

- Evo su nam polako devojke, stižu Hurricane - rekao je Marić par sekundi pre samog proglašenja, dok je Kosjerina tek počela da čita ko će proći dalje.

- Evo stižu nam devojke, stižu nam finalisti. Idemo dalje - doskočila je Kosjerina.

- Sada idemo na peto mesto. Kompozicija pod rednim brojem jedan, Hurricane sa kompozicijom "Zumi, zimi, zami" - izgovorio je voditelj, a ovo nije promaklo oštrom oku i sluhu korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, nakon drugog polufinala muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju 2023" u finale su se plasirali: Frajle, Nadia, Filari, Gift, Hurricane, Džipsi, Zejna i Duo Grand.

Evrovizija 2023, izbor za pesmu Evrovizije 2023
foto: Damir Dervišagić

Dalje nisu prošli Igor Vins i Bane Lalić, Erget, Eegor, Jelena Vlahović, Ivona, Milan Bujaković, Zoran Todorović i Sanja Anastasija, Anđela i Doris Milošević.

Ovogodišnja Evrovizija održaće se u Liverpulu u velikoj Britaniji 9., 11. i 13. maja, a sinoć je, podsetimo, svoj plasman u finale obezbedilo osam učesnika "Pesme za Evroviziju": Stefan Shy, Princ od Vranja, CHEGI & Braća Bluz bend, Boris Subotić, Luka Blek, Filip Baloš, Nađa i Emphaty Soul Project, koji će se, zajedno sa sinoćnim finalistima, boriti za odlazak na veliko takmičenje.

Evrovizija 2023, izbor za pesmu Evrovizije 2023
foto: Printscreen/RTS

Podsećanja radi, publika i stručni žiri odlučuje ko će biti predstavnik Srbije na "Evroviziji" glasovima u odnosu 50:50, a sav prihod od poslatih SMS poruka od strane gledalaca biće doniran u dobrotvorne svrhe, za nabavku aparata za Dom zdravlja u opštini Bojnik.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

01:57

Džipsija na Pesmi za Evroviziju dečko bodrio u bekstejdžu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track