EKSKLUZIVNI KURIR PAPARACO IZ PARIZA! Uslikali smo Džesiku Albu, a jednim POSTUPKOM oduševila je sve i dokazala zašto je DIVA
Foto: AP/Vianney Le Caer, Kurir/Sandra Rilak

prelepa i prirodna

EKSKLUZIVNI KURIR PAPARACO IZ PARIZA! Uslikali smo Džesiku Albu, a jednim POSTUPKOM oduševila je sve i dokazala zašto je DIVA

Pop kultura -

Holivudska glumica Džesika Alba (41) boravi ovih dana u Parizu, gde se održava Nedelja mode. Kurir je ekskluzivno uslikao prelepu glumicu u jednom ekskluzivnom restoranu u francuskoj prestonici, gde je uživala sa suprugom Kešom Vorenom i prijateljima.

Džesika je sve vreme tokom večere uživala u razgovoru sa društvom, smejala se i nijednim gestom nije odavala utisak nadmenosti iako je velika svetska glumica i uživa ogromnu popularnost širom sveta.

1 / 7 Foto: Kurir/Sandra Rilak

U jednom trenutku je ustala i izašla na sporedni izlaz, a onda se ubrzo vratila kada su je gosti restorana okupirali i zamolili da se slikaju s njom. Ona je kao prava diva pristala i s velikim strpljenjem, ne skidajući osmeh sa lica, slikala se sa celim restoranom.

Podsetimo, Džesika je od 2008. godine u braku sa Kešom Vorenom s kojim ima troje dece - Honor Mari, Hejven Garner i Hejz Alba.

kurir.rs/Sandra Rilak

Bonus video:

03:47

ANA ĆURČIĆ JE OLIČENJE ZLA, A OVO JOJ JE SKRIVENA NAMERA! Jelena Golubović oplela po Zvezdanovoj bivšoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track