KOMŠIJE IZ ČAČKA RAZVEZALE JEZIK O LUKU BLEKU: Evo kakav je predstavnik Srbije na EVROVIZIJI kad se ugase kamere!
Foto: Grad Čačak, Printscreen RTS

oni uvek sve najbolje znaju o nama

KOMŠIJE IZ ČAČKA RAZVEZALE JEZIK O LUKU BLEKU: Evo kakav je predstavnik Srbije na EVROVIZIJI kad se ugase kamere!

Pop kultura -

Komšije u Ulici vojvode Stepe u centru Čačka danima su bodrile Luku Ivanovića (Luk Blek) na društvenim mrežama, pre zvaničnog početka takmičenja Pesma za Evroviziju 2023, na kojem je pobedio.

Luke Black, Luka Ivanović
foto: Nemanja Nikolić

Davali su mu podršku, promovisali ga i glasali, a zajedno sa prijateljima njegovih roditelja slavili su i pobedu. Iako ovog mladića retko sreću, jer je po završetku gimnazije otišao iz Čačka, najpre u Beograd pa potom u London, gde danas i živi, nijednog trenutka nisu sumnjali u njegov uspeh.

Luke Black, Luka Ivanović
foto: Nemanja Nikolić

- Beskrajno smo se radovali Lukinom trijumfu i uverena sam da će nas dostojno predstavljati u Liverpulu. Znam ga kao dete, vaspitan, kulturan, odličan đak, uz njegov rad i talenat ne čudi uspeh koji je postigao. U subotu smo se okupili u mojoj kući i zajedno navijali i slavili, dok je Lukina mama pobedu čekala u prestonici, sa sinom. Pevali smo i radovali se do kasno u noć. Znajući Luku još kao dete, nisam sumnjala da će napraviti ovakav uspeh. Predan, posvećen i neverovatno talentovan mladić. Ne treba da bude iznenađenje ni ako nas ovaj predivni mladić pozitivno iznenadi i u Liverpulu. Ceo Čačak je uz njega - izjavila je za Kurir komšinica iz ulice u kojoj Lukina majka ima firmu.

Ona dodaje da čekaju da se Ivanovići vrate iz Beograda kako bi slavlje nastavili. Neku su već Luku uporedili sa Disom.

Luke Black, Luka Ivanović
foto: Nemanja Nikolić

Porodica Ivanović je presrećna zbog Lukinog uspeha i zajedno sa njim u prestonici dočekali su proglašenje pobednika iz Srbije za Pesmu Evrovizije. Iako presrećni, roditelji žele da lovorike pripadnu Luki, a oni će u Čačku nastaviti da slave bez pritiska javnosti.

- S obzirom na to da je Luka ovih dana, a i dalje to nesebično čini, vrlo posvećeno i vrlo iskreno davao intervjue, mi se kao porodica ne bismo oglašavali. U potpunosti razumem aktuelnost ovog trenutka, ali bismo isto tako želeli da se radujemo sa prijateljima, porodicom, bez ikakvog pritiska. To je zasad naša želja. Nadam se da ćete razumeti - rekla je za Kurir Lukina mama Marija Ivanović.

Kurir.rs D. Čeković

Bonus video:

04:44

Luka Blek na Beoviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track