EVO KADA SU SVETSKE ZVEZDE IZGUBILE NEVINOST, NEKE BROJKE ĆE VAS ŠOKIRATI On je imao 8 godina, Anđa samo 13, a Majkl bio sa 2 žene
Foto: EPA/David Swanson, EPA/Fabio Frustaci, EPA/Steve Helber Pool

ko bi rekao

EVO KADA SU SVETSKE ZVEZDE IZGUBILE NEVINOST, NEKE BROJKE ĆE VAS ŠOKIRATI On je imao 8 godina, Anđa samo 13, a Majkl bio sa 2 žene

Pop kultura -

Prvo seksualno iskustvo trenutak je koji se pamti ceo život, to je činjenica. Prema istraživanju koje je poznata svetska kompanija "Durex" uradila 2013., ukupni prosek prvog seksualnog iskustva je 18 godina i četiri meseca.

Međutim, ove zvezde izgubile su nevinost dosta ranije.

Džoni Dep, Pirati s Kariba
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Glumac Džoni Dep, koji odavno slovi kao miljenik žena, nevinost je izgubio kao 13-godišnjak na zadnjem sedištu automobila. Svirao je tada gitaru u svom bendu "Flame", a nevinost je izgubio sa svojom obožavateljkom.

Anđelina Džoli
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Anđelina Džoli je nevinost izgubila s 14 godina, sa svojim tadašnjim dečkom. Kako i sama priznaje, oboje su hteli veću bliskost pa su se odlučili da se međusobno poseku.. Priznaje da je osećaj bio fenomenalan i da je srce počelo ubrzano da joj kuca.

Elizabet Tejlor, kupaći kostim
foto: Profimedia

Elizabet Tejlor je svoju nevinost izgubila kao 15-godišnjakinja s kolegom Piterom Lofordom - i to u limuzini.

Majkl Daglas, Ketrin Zita Džons
foto: Justin Ng /Landmark Media / Newscom / Profimedia

Glumac Majkl Daglas, nevinost je izgubio sa šesnaest godina, ali sa dve žene istovremeno koje su obe bile prijateljice njegove majke pa su u tom trenutku imale trideset godina.

Džejms Bond, Šon Koneri
foto: Cineliz / Allpix Press / Profimedia

Pokojni glumac Šon Koneri priznao je da je nevinost izgubio sa samo osam godina, ali se ne seća se s kim se to tačno dogodilo.

Lindzi Lohan
foto: Printscreen/Instagram/lindsaylohan

Lindzi Lohan je svoje prvo seksualno iskustvo doživela sa samo 13 godina. "Verovala sam da će moj život biti mnogo bolji jer sam nevinost dala prvom bogatom momku koji se pojavio u mom životu. Mislila sam da ga volim i želela sam da mu udovoljim, u svakom smislu", izjavila je.

Britni Spirs
foto: Instagram/britneyspears

Britni Spirs je alkohol počela da pije sa 13, nevinost je izgubila s 14 godina, počela da se drogira sa 15, ako je verovati šokantnoj knjizi koju potpisuje njena majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track