OVO JE SVIMA PROMAKLO NA PESMI ZA EVROVIZIJU: Fanovi tvrde da je Kristina Radenković ISPROZIVALA Hurricane, a OVO je istina
Foto: Printscreen/RTS

UPS!

OVO JE SVIMA PROMAKLO NA PESMI ZA EVROVIZIJU: Fanovi tvrde da je Kristina Radenković ISPROZIVALA Hurricane, a OVO je istina

Pop kultura -

Društvenim mrežama kruži snimak iz grin ruma tokom finala "Pesme za Evroviziju", na kome se čuje šta voditeljka navodno izgovara kad misli da je kamere ne snimaju.

Na finalu "Pesme za Evroviziju" iz grin ruma su takmičenje vodili Kristina Radenković i Stefan Popović, a društvenim mrežama sada uveliko kruže razne interpretacije i montaže s muzičkog događaja godine.

Naime, pojavio se snimak navodnog lapsusa Kristine Radenković koji su određeni fanovi izmontirali, te se na osnovu njega može protumačiti da je voditeljka u negativnom kontekstu prokomentarisala grupu Hurricane.

- Gledamo još jednu rekapitulaciju - rekla je Kristina na snimku koji kruži mrežama, pa se potom obratila Stefanu i rekla:

- Stigao je. Od Hurikejna ne može da se prođe - čuje se na snimku koji je postao viralan, ali i pogrešno protumačen, s obzirom na to da je u pitanju montaža.

Evrovizija 2023
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Kristina Radenković je nedavno skinula gips, koji je nosila zbog preloma obe ruke o čemu je javno govorila.

- Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram priznati da je bilo i meni pošto do sada nikad nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan, a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla sam na ledenu ploču na delu staze na kom se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Proklizala sam i zbog premora počela da gubim ravnotežu. Kad sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom priliko su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu, da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu, ništa od ovoga se ne bi desilo.

izbor za pesmu Evrovizije 2023, Evrovizija 2023
foto: Damir Dervišagić

Hitno joj je ukazana lekarska pomoć.

- Levu ruku su mi namestili odmah, a desnu iz drugog pokušaja. Lekar mi je rekao da je mislio da će desna morati da se operiše, ali je ipak uspeo da je namesti. Išla sam da snimim i sutradan, 12 sati posle pada, nakon čega su me posavetovali da kada se vratim u Srbiju obavezno odem na skener, što sam i uradila po povratku kući - priča ona i dodaje da su naši lekari zaključili da joj je operacija neophodna.

- Medicinski tim je stvarno bio divan, ljubazan, pun duha, ne samo prema meni nego i ostalim pacijentima. Doktor Nemanja Jovanović je stručnjak za primer, verujem da je pred njim velika karijera. Pokušao je i treći put da mi namesti ruku, dao je zaista sve od sebe da ne bih morala na operaciju.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:56

Kristina Radenković promašila akcenat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja