VELIKA NESREĆA PRED DODELU OSKARA! U poplavi uništene neke od haljina HOLIVUDSKIH DIVA: Naš studio je poplavljen, pukla je CEV!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

VELIKA NESREĆA PRED DODELU OSKARA! U poplavi uništene neke od haljina HOLIVUDSKIH DIVA: Naš studio je poplavljen, pukla je CEV!

Pop kultura -

Samo nekoliko dana pre dodele ovogodišnjih Oskara, dogodila se nezgoda u radionici američkog dizajnera Kristijana Sirijana, zaduženog za kreacije koje će holivudske dive nositi na manifestaciji.

- Šest dana do dodele Oskara i naš studio je poplavljen. Pukla je cev. Najgori početak nedelje ikada - napisao je dizajner u ponedeljak na svom Instagram profilu i priložio snimak na kojem se vidi potopljen radni prostor i kutije odeće.

Otkrio je da se uplašio za svoje kreacije, ali se na kraju ispostavilo da nisu sve haljine stradale, već samo neke. Kristijanov tim se ubrzo preselio u drugi studio kako bi pokušao da što pre ponovo stvori izgubljene kreacije.

Nije poznato koje je zvezde Kristijan trebalo da obuče za Oskara.

U januaru su njegove kreacije nosile Kvinta Branson, Anđela Baset, Bili Porter i Nikol Bajer na dodeli Zlatnih globusa. Njegove kreacije često nose poznate glumice i muzičari kao što su Lizo, Zendaja, Dženifer Lopez, Lejdi Gaga, Ariana Grande i Cardi B.

Podsećamo da će 95. dodela Oskara biti održana u Los Anđelesu u Dolbi teatru 12. marta 2023. Voditelj ceremonije je Džimi Kimel.

(Kurir.rs/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track