NE BIH NAPUSTIO SRBIJU DA SAM IMAO ŠANSU OVDE: Luk Blek otkrio šta tačno radi u LONDONU i čega se sada plaši njegov šef!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NEVEROVATNO

NE BIH NAPUSTIO SRBIJU DA SAM IMAO ŠANSU OVDE: Luk Blek otkrio šta tačno radi u LONDONU i čega se sada plaši njegov šef!

Pop kultura -

Srpski predstavnik na Evroviziji, Luk Blek, godinama živi i radi u Londonu, a sada je po prvi put otkrio čime se bavi i zašto je napustio Srbiju.

- Srbija mi mnogo nedostaje. Nikad se ne bih preselio u Englesku da sam mogao ovde da napravim neku muzičku karijeru isprva - rekao je on na početku.

Luk Blek
foto: Printscreen RTS

- Ja sad živim u Londonu. Radim normalan posao. Radio sam i u restoranu pre ovoga. Sada radim u izdavačkoj kući, radim kao menadžer. Ne mogu sad da se pohvatam, sa menadžerisanjem sebe i drugih umetnika... (smeh) - istakao je Luke Black.

- Svi su tamo znali da idem u Srbiju da se takmičim. Moj šef je "lud" čovek. Podržava me, super mi je ta njihova fleksibilnost. Rekao mi je: "Da, da, idi, slobodno". Javio sam mu baš da sam pobedio. Sad se boji da ću da dam otkaz (smeh) - zaključio je za "K1".

(Kurir.rs/Blic/K1)

Bonus video:

01:36

Zejna sa infuzije pravo na Pesmu za Evroviziju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja