STARI ZNALAC ROK SCENE I DALJE OMILJEN! Dejan Cukić: Bili su skrajnuti, ali ovo dvoje umetnika napravili su neverovatan iskorak
Dejan Cukić, Foto: Kurir tv

kurir tv

STARI ZNALAC ROK SCENE I DALJE OMILJEN! Dejan Cukić: Bili su skrajnuti, ali ovo dvoje umetnika napravili su neverovatan iskorak

Pop kultura -

Stari znanac zaječarske publike Dejan Cukić, predstavio se u akustičnom izdanju u Omladinskom centru, gde se okupila publika različitih generacija, od klinaca koji predano vežbaju gitaru uz Cukićeve numere, do njihovih mama i tata koji su davnih dana zavoleli ovu muziku.

Dejan Cukić,
foto: Kurir tv

Cukić kaže da su rok muzičari dugo bili potiskivani.

- Kul bendovi kao Artan Lili, Konstrakta, svi su oni napravili iskorak, i kul su bendovi, a bili su skrajnuti - kazao je Cukić.

01:58

Dejan Cukić

Radi, kako on kaže, ono što je radio i do sad. Uporedo sa koncertima prevodi knjigu o Stounsima.

- Radim ono što volim i pričam neke andgdote vezano za to. Mislio sam da ću opstati par meseci. Toliko je dobra bila reakcija publike, to traje skoro 2,5 godine - rekao je.

Cukić je davnih godina vodio Gitarijadu i dočeke slavnih sportista i svi žele da ga ponovo vide na javnoj sceni Beograda.

Kurir.rs/ Danica Canić

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track