VREDNOST 126.000 DOLARA: Evo kakve bi POKLONE nominovani za Oskara mogli da ponesu kući posle dodele prestižnih NAGRADA!
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

FOKUS JE NA VELNESU!

VREDNOST 126.000 DOLARA: Evo kakve bi POKLONE nominovani za Oskara mogli da ponesu kući posle dodele prestižnih NAGRADA!

Pop kultura -

Ovogodišnja dodela Oskara biće održana u noći između nedelje i ponedeljk, a tim povodom objavljeno je šta bi nominovane osobe osim prestižne filmske nagrade mogle da ponesu kući kao poklon.

Pokloni, koje nominovanim zvezdama deli marketinška agencija Distincitve Assets i ove godine, procenjena je na oko 126.000 dolara. Brendovi plaćaju 4.000 dolara kako bi učestvovali, ali agencija nije dužna da prihvati njihove proizvode.

Oskar, nagrada, priprema
foto: Mike Baker / Avalon / Profimedia

Kako navodi Gardijan, vrećica s poklonima sadržavaće oko 60 različitih proizvoda s fokusom na promociju velnes tretmana. Vrećice će sadržavati poklon koji uključuje deo zemljišta u Australiji, mogućnost odlaska na liposukciju i ručno ubrane organske urme.

Ostale stvari uključuju trodnevni boravak za osam osoba na vulkanskom ostrvu, japanski mlečni hleb, svilene jastučnice kao i konsultacije s lekarima s Floride o obnavljanju kose. Takođe, otkriven je i jelovnik u kojem će slavni na dodeli Oskara imati priliku da uživaju.

Oskar, Oskar 2023
foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Britanski kuvar Eliot Grover otkrio je da će za pređelo servirati ribu i krompiriće, a potom će poslužiti pileću pitu.

Kada je reč o veganskim specijalitetima poslužiće slane grickalice s pečurkama, namaz humus i falafel od graška.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:07

Ekskluzivno: Oskar Ruđeri za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track