JOŠ UVEK NE GLEDATE SERIJU "PRSTEN SUDBINE"? Nakon OVE emisije POČEĆETE: Direktor spoljnih produkcija otkrio ZAŠTO je postala HIT!
Veselja i pesme nikad dosta uz Kurir TV, Foto: Kurir TV, Kurir

"PUSTI brigu"

JOŠ UVEK NE GLEDATE SERIJU "PRSTEN SUDBINE"? Nakon OVE emisije POČEĆETE: Direktor spoljnih produkcija otkrio ZAŠTO je postala HIT!

Jesenji TV program -

Muško-ženski odnosi bili su centralna tema nove emisije, a u ulozi svojevrsnog žirija našli su se i njihovi gosti, glumci Natasa Aksentijević i Slobodan Ćustić, pevačice Izvorinka Milošević, Tanja Banjanin i Sofija Perić, frulašica Neda Nikolić, direktor spoljnih produkcija Kurir televizije Ivan Kleut, blogerka Jasmina Kovarbašić.

Nedavno je Kurir televizija počela sa emitovanjem nove hit serije "Prsten sudbine". Prema rečima gledalaca, ona se po mnogo čemu razlikuje od serija koje su se do sada prikazivale na našim prostorima, a već nakon nekoliko prikazanih epizoda prikupila je sve pohvale.

Današnji gost u emisiji "Pusti brigu" - Ivan Kleut, direktor spoljnih produkcija Kurir televizije, predstavio je ovu seriju svima u studiju, koja je u emitovanju već dve nedelje.

- Serija je fantastična i svetski je hit! To je uzbudljiva ljubavna drama, a ono što je čini zanimljivom je priča o dve sestre Ani i Anji koje imaju istu majku, ali ne i očeve. Događa se uskoro nešto što pravi neverovatan preokret u njihovom životu - predstavio je Ivan Kleut, u današnjoj emisiji.

01:00

U čemu su to bolje žene, a u čemu muškarci?

Serija oslikava duh današnjeg vremena.

- Serija je dinamična, a ono što mi se dopalo je što se malo - malo dešavaju neki preokreti, novi elementi, kao u dobrim starim španskim telenovelama. Jedna od sestara je ambiciozna, a druga povučena i bavi se marketingom, dok njihova majka drži restoran. Serija oslikava duh današnjeg vremena. Gramzivost i tu potrebu da budemo neko drugi, da imamo para i da uništimo druge - rekao je, na šta je voditeljka Suzana Petričević primetila da je došlo vreme kada svi "želimo da se svidimo svakome", instagrami, lajkovi, i da tako nije bilo u "njihovo vreme".

prsten sudbine
foto: Promo

Prsten sudbine" je drama o dve karakterno potpuno različite sestre Anji i Jani, čije živote iz korena menja teška saobraćajna nesreća. Serija je veoma atraktivna, obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, što joj daje posebnu dinamiku i drži pažnju publike. U više od 100 epizoda prepliću se ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla. Novu hit seriju pratite od 6. marta radnim danima u 15 časova na Kurir televiziji!

Razgovoru se priključila Izvorinka Milošević, pevačica, uz komentar:

- Ama, ne želim da se svidim nikome! Ako se svidim, svidim, ako ne, baš me briga! - rekla je ona, na šta je Kleut primetio:

- Izvorinka je imala vruće haljine, i pesmu "cica maca zovu me". Sećam se ja sam klinac bio, nisu bili lajkovi u to vreme, bile su cica mace. Ali ono što je najvažnije je da budemo srećni - rekao je uz osmeh, nakon čega je Milošević zapevala:

"Kupila sam divnu belu haljinu", a podstaknuti tamburicom i pesmom - veselju su se pridružili svi prisutni.

01:11

Nezaboravno veselje uz tamburicu i pesmu poznate pevačice

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja